Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Indul a "Tessék mosolyogni" irodalmi pályázat második köre, melyre képzőművészeti alkotásokat várnak - Sári Katalinnal beszélgetünk

Műsorvezető: 2016. június 30. csütörtök, 09:32 Meghallgatva: 1058 alkalommal

A "Tessék mosolyogni" irodalmi alkotó pályázat első köre zárult, indul a második rész, melyben a kiválasztott művekre készült képzőművészeti alkotásokat várják a József Attila Irodalmi kör tagjai. Sári Katalin vezető mesél a részletekről.

 

Faggyas Zsolt rajzát a következő vers ihlette:

Csorba Tibor: Tillárom

Kiskertemben kinyílott a hóvirág, mától kezdve nyakamon a jó világ. tillárom...Örömömben körbejárom házamat, forralt borral nyomom le a lázamat. tillárom... Friss agyamon pajkos képlet villan át, mellre szívom szépasszonyok illatát. tillárom...Bekopogok éjfélkor egy ablakon, lovam ellesz hajnalig az abrakon. tillárom...Elkerülöm messziről a vizeket, a kocsmában mindenkinek fizetek. tillárom...Jókedvemet elveszi a vereség, álmaimba betoppan a feleség. Majd adok én kocsmát, asszonyt teneked! Nyújtófával verem szét a feneked! Egy időre elhallgat a tillárod!

 

Adás hallgatása