Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Lukács László a Szilády Áron társaság elnöke mesél a október 31-től november 6-ig tartó VI. Protestáns Művészeti és Tudományos Napok programjairól

Műsorvezető: 2016. október 24. hétfő, 13:14 Meghallgatva: 603 alkalommal

A Szilády Áron Társaság szervezésében 6. alkalommal kerül sor a Protestáns Művészeti  és Tudományos Napokra. Elnöke, Lukács László beszél arról a szellemi örökségről, melyet Szilády Áron akadémikus indított, melynek nyomán a 150 fős tagság ugyanezeket az Istent szolgáló értékeket igyekszik megvalósítani rendezvényeivel, természetesen megreformált és modern formában. Szombaton a Szilády dísztermében 10 órakor kezdődő konferenciának díszvendége lesz többek között Buda Ferenc a nemzet művésze, Kossuth- és József Attila díjas költő. Az 56-os események kapcsán megírt verseiért börtönben is ült a megtorlás idején, a rendezvényen személyesen  szavalja el versét a résztvevőknek! Tartsanak velünk, vegyenek részt a rendezvényeken!

Adás hallgatása