Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Egy sokoldalú fiatal pályakezdőt ismerhetnek meg, Bogdándi Virágot

Műsorvezető: 2016. november 10. csütörtök, 08:27 Meghallgatva: 4553 alkalommal

Bogdándi Virág vegyész szakon végzett a Debreceni Egyetemen, jelenleg pedig doktori fokozatának megszerzésén dolgozik. Kutatómunkáját a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karának hallgatójaként végzi az Országos Onkológiai Intézetben, ahol a Molekuláris Immunológia és Toxikológia osztály kutatójaként olyan biokémiai reakciókat tanulmányoz, amelyek kulcsfontosságúak a daganatos betegségek kialakulásában. Nyitottságának és ambícióinak köszönhetően Virág nemrég töltött el nyolc hetet Japánban, emellett az alap- és mesterképzés alatt háromszor is részt vett külföldi tanulmányúton. Kimagasló szakmai eredményei mellett pedig egy igen különleges hobbija van: évek óta vezeti Virág’s Lab nevű divatorientált személyes blogját. (http://viragslab.com). 
Ha kíváncsiak vagytok, mi érdekelte Virágot kiskorában, hogyan kezdett bele a blogolásba, illetve szerinte mi kell ahhoz, hogy valaki jó kutató legyen, tartsatok velünk!
 

Adás hallgatása