Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Az Országos Béres Ferenc népdal és zsoltár éneklő versenyről mesél Andáné Vastag Andrea

Műsorvezető: 2017. április 04. kedd, 13:29 Meghallgatva: 799 alkalommal

A Budapest-Fasori Református Kollégium Julianna Általános Iskolája idén is megrendezte a Béres Ferenc Országos Református Éneklő Versenyt. A Reformáció 500. évfordulójára tekintettel, egy különleges élmény előzte meg az eredményhirdetést: a Hősök terén egy páratlan flashmob éneklést szervezett a rendező iskola a versenyző diákokkal, melyet az M2 Petőfi Tv kollégái is rögíztettek és az Én vagyok itt című műsorukban le is vetítettek. A KRK Központi Általános Iskola diákjai:
Makai Izabella (arany minősítés) 5.a
Váczi Veronika (ezüst) 4.a Népdalcsop. kat.-ban (ezüst): Nagy Vivien, Pintér Szimonetta, Tandari Kitti 5.a és a Szilády Áron Gimnázium tanulói indultak: Berrettoni Margherita (arany) 5.b, Fodor Ágnes (ezüst) 6.b, Szomor Viktória (ezüst) 7.a, Vas Réka (bronz) 8.a szólóban, Büki Atina, Molnár Gréta, Veszelka Bora (ezüst) 5.a osztályból csoportos éneklés kategóriájában indultak. Felkészítő tanáraik: Hunyadiné Székely Márta és Andáné Vastag Andrea voltak. Tartsanak velünk!

Adás hallgatása