Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

A barbecue rejtelmei

Műsorvezető: 2017. augusztus 02. szerda, 09:34 Meghallgatva: 952 alkalommal

Sokan tévesen hangoztatják, hogy a barbecue-szezon kellős közepén járunk, pedig ha van a barbecue-zásnak antiszezonja, akkor az éppen a július-augusztusi időszak. A barbecue a hagyományos amerikai vidéki kultúra egyik utolsó, még el nem esett védőbástyája. A texasi barbecue-t a puritán fűszerezés jellemzi, emellett pedig olyan markáns füstöt adó fafajták használata, mint a vörös tölgy, pekándió és mesquite.  Só, bors és gondosan válogatott fa a füstöléshez, ez a texasi alap-rub. A Sörömkonyha legújabb adásában Kiss Tamás mesterszakács vezeti be a hallgatókat a barbecue rejtelmeibe.

Adás hallgatása