Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

A január 11-13-ig tartó Szilády Kupáról nyilatkoznak sziládys játékosok, Suhajda Merlin, Faddi Dávid, Földes Péter valamint Szász Hanga

Műsorvezető: 2019. január 08. kedd, 10:48 Meghallgatva: 1582 alkalommal

A 2019-es év első nagy volumenű iskolai labdarúgó rendezvényére, a XII. Szilády kupára immár 2. alkalommal kerül sor a Dékáni sportcsarnokában. 10 csapat méri össze az erejét a középiskolás fiú, és 4 csapat a középiskolás leány kategóriában. A városi középiskolák csapatain kívül lesznek csapatok Kecskemétről, Szegedről, Kiskunmajsáról, Kunszentmiklósról és Lengyelországból is.  Megismerjük hogyan is készül a sziládys csapat. Azt is megtudjuk, hogy a tavalyi 3. hely és az idei Dékáni kupa 3. hely mellett a református országos bajnokságot megnyerték, zsinórban már harmadszor a legények. A fiúknak is lányoknak is természetesen cél a dobogó csúcsa. Várnak minden lelkes szurkolót a szervezők a színvonalas meccsekre!

Adás hallgatása