Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Országos református éneklőversenyről mesél Hunyadiné Székely Márta tanárnő, Jeszenszky Laura és Berettoni Margherita versenyzők

Műsorvezető: 2019. április 16. kedd, 10:50 Meghallgatva: 706 alkalommal

Ápr.5-én, pénteken 21. alkalommal került sor a Béres Ferenc Országos Református Éneklő Versenyre. Városunkat 3 intézmény képviselte az évek óta kimagasló színvonalú megmérettetésen. Hunyadiné Székely Márta tanárnővel és két kisdiákkal beszélgettünk az élményekről. A verseny izgalmát és szépségét a parlament előtt előadott flashmob is kiegészítette. Tartsanak velünk a részletekért! A részletes eredmények: A 2. korcsoportban Jeszenszky Laura (Szent József Kat. Ált. Iskola és Óvoda) I. helyezett lett. A 4. korcsoportban Lévai Petra (KRK Központi Ált. Isk.) ezüst minősítést szerzett. A 7. korcsoportban Berrettoni Margherita (Szent József Kat. Ált. Isk. és Óvoda.) szintén ezüst minősítést kapott. Mindhárom tanuló felkészítő tanára: Hunyadiné Székely Márta református hittanoktató és egyházi ének tanár. Felső tagozatos éneklő csoport kategóriában ezüst minősítést ért el a KRK Szilády Áron Gimnázium együttese: Eke Mónika, Pepó Réka és Solti Tímea. Velük Vladár Károly foglalkozott. Tanítványait elkísérte Andáné Vastag Andrea tanárnő is.
 

Adás hallgatása