Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Vaddisznómáj resztelve, zalai dödöllével - életúttal spékelve, Bajsz János étel és élet receptje

Műsorvezető: 2019. július 19. péntek, 09:11 Meghallgatva: 711 alkalommal

Több adás után itt az idő, hogy megismerjük Jánost, aki a Zalából érkezett, harmadik generációs fúrókét dolgozott az olajipari cégnél, és ugyancsak harmadik generációs vadász. Megismerjük, hogy a vadász nemcsak vadat lő, hanem sőt inkább gondozza a vadállományt, eteti télen, itatja nyáron. Ha nem lőnénk időnként vaddisznót, bizony olyan szapora jószág, hogy néhány év alatt a főutcán jönnének velünk szembe, meséli. A sok érdekes vadásztörténet mellett megismerjük a vaj-puha máj készítésének módját és zalai dödölle receptjét is. Feltétlen tartsanak velünk!

Adás hallgatása