Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

A Follow The Flow együttesből Fura Csével, azaz Molnár Csabával beszélgetünk legújabb öko dalukról, célokról, pihenésről és természetesen a flow-ról

Műsorvezető: 2019. szeptember 06. péntek, 08:44 Meghallgatva: 538 alkalommal

A három éve alakult rap formáció több telitalálatos dalt tudhat maga mögött. Szakács Gergő csatlakozása után a Nem tudja senki beütött, eltalálta az embereket, életkortól és nemtől függetlenül dúdolják az emberek. A dalnak sok üzenete van, egyet ki kellett emelni, amit a belőle készült videó fő üzenetének adtunk, meséli Fura Cs. Az elfogadást választottuk, úgy tűnik sikerült eltalálni, mert 48 millió elérés felé jár most. A 2019 augusztusában megszületett Öko daluk, azért is fontos, mert ha már ilyen nagy a figyelem irányunkban, azt használjuk fel jól. Sokan szerelmes nótának gondolták a címe alapján először a Csak nélküled élem túl dalunkat, aztán jött a csavar, amikor megjelent a videó. A bolygó gyógyítása közös házink, azért is érzem ezt most nagyon, mert fél éves a lányom. Jó lenne, ha nekik is maradna belőle!

Adás hallgatása