Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Egy mindenkiért - mindenki egyért! - Amit a koronavírus megelőzésről tudni érdemes - Dr. Kmeth Sándor orvos és természetgyógyász tanácsai

Műsorvezető: 2020. március 19. csütörtök, 12:18 Meghallgatva: 7044 alkalommal

Egy ország fegyelmezettségén ma emberéletek múlnak. Míg Olaszországban a koronavírusban áldozatul esettek aránya a fertőzöttekhez képest 8 %, addig Németországban ez töredéke, 0,2 %. Mi az oka ennek a közel 40-szeres különbségnek? Nem hibázunk nagyot, ha elsődlegesen az állampolgárok fegyelmezettségében keressük az okot. Dr. Kmeth Sándor az orvos és természetgyógyász szemével áttekintve széles körben ad rendkívül fontos tanácsokat, hogyan védjük meg magunkat és másokat, mert ez most csak együtt lehetséges. Hogyan takarítsunk, hogyan érintkezzünk, avagy épp hogyan ne, mit együnk és igyunk, egyszóval mit érdemes tenni ezekben a nehéz napokban! Feltétlen tartsanak velünk! Dr. Kmeth Sándor oldala itt!

Adás hallgatása