Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2018. 07. 13. Péntek

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Szilágyi István - Kő hull apadó kútba

5:30 – Serkenj fel! : Pál Eszter - Református

6:00 -Tájékoztató rovatunk és Halasi Kaleidoszkóp: Szép ház és virágos városért pályázat. Babudné Deák Ildikóval a Városvédő Egyesület titkárával beszélgettünk arról, hogy hosszabb szünet után ismét lehetett nevezni a Szép ház és virágos városért pályázatra. Megtudhatják, hogy a szép házakon belül négy kategóriában, a virágos városért pályázaton pedig két kategóriában hirdettek győztest. Volt olyan a nevezők között, aki több mint tíz évvel ezelőtt és idén is első helyezett lett.(az előző napi adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin- Mongying show

10:00- Szépítők: Arc és bőr-napfény és nyár. Dr. Dutkay Lórántné Erika mesterkozmetikus számolt be arról, hogy mi mindenre kell figyelnünk a nyári arcápolásnál. Tippeket kaphatnak a bőr megfelelő kezelésére és megtudhatják, miért kell nagyon figyelni a dekoltázs védelmére. A testkezelések is népszerűek, érdemes egy-egy fárasztó nap után kellemes masszázzsal ellazítani magunkat.(ismétlés)

11:00 – A tudomány mai állása: Kitalálták a telefontokot, amelyben szinte lehetetlen, hogy összetörjön a mobil. Üzembe helyezték a világ legnagyobb légtisztító berendezését. Már nem az ember, hanem a robotok munkáját veszi el egy új robot. Élesben tesztelték a villámgyors 5G hálózatot Magyarországon. Különös és értékes titkot rejt a Hold sötét oldala. Hormonok helyett egyszeri sugárkezelést ajánlanak a prosztatarák gyógyítására. Érdemes megtartani az orr- és garatmandulát. Történelmi jelentőségű műtét: először ültettek be rekeszizom-pacemakert Magyarországon. (ismétlés)    

12:00 – Retro magazin: Sztárportré: Spitzer Gyöngyi Soma

13:00- Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 – Talpig Civilben: Kiskunhalasi Fc-Harkai Péter technikai vezető. Megismerhetik a Kiskunhalasi FC történetét, az elődöket, a sikereket. Az elmúlt évtizedek sportban történt változásai az egyesület életében is változásokat hoztak. Megtudhatják, hogy jelenleg mekkora utánpótlással rendelkezik az FC és azt is, hogy milyen esélyekkel indulnak a felnőtt csapatok a következő szezonban. Harkai Péter technikai vezető beszélt az egyesület életéről és munkájáról.

15:00 – Délutáni Hazafelé magazin

18:00- Önindító: Hittantábor Sikondán. Rövid riportunkban Szabóné Kovács Teodóra lelkésznő beszámol nekünk a tábor eseményeiről, a napi történésekről. A táborban a kiskunhalasi iskolák felső tagozata vett részt, ahol volt lehetőség játékra, pihenésre, de természetesen a lelki téma sem maradt el egyik napon sem, sőt körülölelte azokat. (ismétlés)

19:00  - Szép Álmokat: Három malac farkast győz és  A hinta, a romos ház meg a Gizi

19:15 - Irodalom az éterben: Eric Knight - Lassie hazatér

20:30 – Hitvalló: Balogh Kálmán 2. rész

21:00 – Serkenj fel: Pál Eszter - Református (ismétlés) és Lélekműhely: Emlékező én, tapasztaló én. - Mitől lesz jól az emlékező én? Mitől leszek jól? 1. rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Jack Higgins: A sas leszállt