Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2018. 12. 30. Vasárnap

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

4:30 - Hajnali virrasztó irodalom: Charles Dickens - Karácsonyi ének és Denis Diderot - Az apáca

5:30 – Serkenj fel!-  Katolikus igehirdetést hallhatnak

5:54 – A Nap Igéje

7: 00 – Halasi Kaleidoszkóp (hétfői, keddi és szerdai adás ismétlése)

10:00 – Református Istentisztelet

11:00 – Klasszikusok órája: (ismétlés)

12:00 -Halasi Kaleidoszkóp (csütörtöki és pénteki adás ismétlése)              

14:00 – Királyfik és Királylányok

15:00 – Halas Anno: Halasi kisforradalom - 1860. Az 1849 utáni légkörben a halasiak sem érezték jól magukat. A Bach-korszak idegen szellemisége, a tagosítás, majd az egyre mélyülő elnyomás a Jászkunságot is cselekvésre bírta. Az 1860-as októberi diploma után Halason lázongás, kisforradalom tört ki. 1860. decemberében mielőbbi változásokat akartak a halasi ifjak. A gyorsan letört forradalomnak nagy híre lett, erről beszélgetünk Végső István történésszel. (ismétlés)

16:00 – 153-Lélekmód: Csiszér Lászlóval, a dicsőítő muzsikálás közismert alakjával beszélgetünk Istenbe vetett reménységről, zenélésről. Az erdélyi származású, négy gyermekes zenekarvezető Kecelen él, így jóval többször találkozhatunk vele. Hosszú évek óta tekinti missziójának, hogy énekeljen és beszéljen társaival együtt Isten kimeríthetetlen szeretetéről, elfogadásáról, jóságáról. Nemrégiben a Szilády gimnáziumban lépett fel és Bata Violával énekeltek együtt a diákok és tanáraik nagy örömére. Hogy alakul a szolgáló éneklő közösség élete, helyi és határon túli fellépései, no és hogyan neveli négy gyermekét, szerető szívvel, de határozott kereteket is felmutató módon? Megtudják, ha velünk tartanak! (ismétlés)

18:00 – Katolikus istentisztelet

19:00 – Szép álmokat: Krumplirózsa

19:15 – Irodalom az éterben: J.K.Rowling - Harry Potter és a főnix rendje

20:00 - Mike Sámuel baptista lelkész istentisztelet

21:00 – Serkenj fel: Katolikus igehirdetést hallhatnak (ismétlés) és Lélekműhely: A különböző szintű hit megjelenése a személyiségben 2. rész

22:00 -  Éjszakai virrasztó irodalom: Agatha Christie - A karácsonyi puding