Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2019. 03. 24. Vasárnap

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Kovács Attila atya 2. rész

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 - Hajnali virrasztó irodalom:Alexandre Dumas - Emma Lyonna

5:30 – Serkenj fel!-  Katolikus igehirdetést hallhatnak

5:54 – A Nap Igéje

7: 00 – Halasi Kaleidoszkóp (hétfői, keddi adás ismétlése)

9:00- 153-Lélekmód: A kunfehértói Borostyán Waldorf iskoláról nyilatkozik annak alapító tanára Bullás Erika és alapító szülője Molnár Edina. Az idén 1. és 2. osztállyal elinduló Waldorf iskoláról, annak tanítási módszereiről, működési rendjéről és legfőbb célkitűzéseiről mesélnek tanító és szülő. Erika, mint alapító tanító és tanár régóta dolgozik evvel a módszerrel, saját két fia is waldorf általános és középiskolát választott. Bőséges tapasztalattal rendelkezik tehát, amit most megoszt a hallgatókkal. Természetesen hallunk a közel 3/4 induló év tapasztalatairól, hisz Edina mint alapító szülő, személyesen tud beszámolni gyermekének tapasztalatairól. A nyílt napon, április 3-án várják az érdeklődőket, akik személyesen is szeretnének belátni az iskola életébe. Tartsanak velünk a beszélgetésben! (ismétlés)

10:00 – Református Istentisztelet

11:00 – Klasszikusok órája: Tovább hallhatják a Dire Straits történetét. A Dire Straits egy brit rockegyüttes volt, amelyet Mark Knopfler énekes-gitáros alapított 1977-ben. Az első formáció további tagjai voltak: David Knopfler (gitár), John Illsey (basszusgitár) és Pick Withers (dob). Bár az együttes a punk rock fénykorában alakult, mégis a klasszikus rockzene keretein belül működtek, olyan lecsupaszított hangzással, amely a modern, az arena rock túlprodukáltságába beleunt hallgatóközönségnek szólt. David és Mark a korai időszakukban a kocsmatulajdonosokat megkérték, vegyék le az együttes hangerejét, hogy a közönség tudjon egymással beszélgetni, miközben az együttes játszik – ez a fajta félrehúzódó magatartás szokatlan volt a rockzenében, ennek ellenére hamar sikeressé váltak világszerte. Több mint 120 millió lemezt adtak el.(ismétlés)

12:00 -Halasi Kaleidoszkóp (szerdai és csütörtöki adás ismétlése)               

14:00 – Királyfik és Királylányok

15:00 – Hitvalló (ismétlés)

17:00 – Halasi Kaleidoszkóp (pénteki adás ismétlése)

18:00 – Katolikus istentisztelet

19:00 – Szép álmokat: Varázscipellő

19:15 – Irodalom az éterben: J.K.Rowling - Harry Potter és a halál ereklyéi

20:00 – Aréna (ismétlés)

21:00 – Serkenj fel:Katolikus igehirdetést hallhatnak (ismétlés) és Lélekműhely: A hit elmélyítése a személyesség által 2.rész

22:00 -  Éjszakai virrasztó irodalom: Rejtő Jenő - A szőke ciklon