Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2019. 05. 09. Csütörtök

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Kuti József

3:00 – Aréna(ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Thomas Mann - A varázshegy

5:30 – Serkenj fel! – Édes Árpád - Református

6:00 – Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: Hajtásláncok, károsanyag kibocsátás, használt autó vásárlás-információk, tanácsok Knezsik Istvántól az Autós Nagykoalíció elnökétől. Diesel, benzin vagy elektromos autó, mit válasszunk? A közlekedési szokásaink nagyban meghatározzák, hogy milyen hajtásláncú személygépkocsit érdemes vásárolni. Jönnek az új technológiák is, ezek lesznek a jövő közlekedésének az alapjai. Már működik a jármű lekérdezési platform, több adatot tudhatunk meg a használt gépjárművek előéletéről, a részletekről Knezsik István, az Autós Nagykoalíció elnöke beszélt. (szerdai adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00– Babusgató: Mai műsorunkban Kiss Tamással a Zöld Közösségért Természetbarát Egyesület madarászával és nagyfiával Gecse Bence Hunorral beszélgetünk a természethez és madarakhoz fűződő kapcsolatukról, továbbá a környezet védelme iránti elkötelezettségéről és munkájáról mesél a szakember. Tartsanak velünk!(ismétlés)

11:00 – Bitmobile: (ismétlés)

12:00 – Retro magazin:Jóllét: Watsu, amivel megélhetjük a teljességet

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 - 153-Lélekmód:

15:00 – Délutáni Hazafelé Magazin és Igéző

18:00 – Jóllét: Hogyan kezdjünk neki az életmódváltásnak, ha az elhatározás megszületett bennünk? Nagy-Kumich Nikolett edző és fitt életmód blogger tanácsai. Nem könnyű feladat az életmód váltás kivitelezése. Érdemes saját magunkkal tisztába lenni ahhoz, hogy eredményt érjünk el. Fokozatosság, teljes fordulat, folyamatos változás, választanunk kell, ha belevágunk. Tippek, tanácsok a gyakorlati megvalósítás területén, táplálkozási és testedzési ötletek, megoldások. Egy egészséges ebéd teljes recept ajánlatát is hallhatják Nagy-Kumich Nikolett edző és fitt életmód bloggertől.

19:00 – Szép Álmokat: Max Lundgren: Az aranynadrágos fiú

19:15 – Irodalom az Éterben: Babits Mihály: Hatholdas rózsakert

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel: Édes Árpád - Református (ismétlés) és Lélekműhely: A megtérés fajtái 3. rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Shaw Irwin - Oroszlánkölykök