Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2019. 08. 17. Szombat

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Szalay Imre 1. rész

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 - Hajnali virrasztó irodalom: Wass Albert - A funtineli boszorkány

5:30 – Serkenj fel! : Katolikus igehirdetést hallhatnak

6:54 – A Nap Igéje

8:00 – S’örömkonyha: Főzés közben vadászunk! Bajsz János vadásszal főzünk egy finom tejfölös-gombás vadnyúlpaprikást, miközben a Halas környéki vadállományról, annak gondozásáról beszélgetünk, kitérve a vadkárra és a dúvadakra is. Betekintést kapunk a vadak fineszességéről, a vadtrófeák és a vadhús sorsáról, de szót ejtünk a vadászkutyákról és feladataikról is. Tartsanak velünk!(ismétlés)

9:00 – Érdekes Emberek: Elindult a Babaváró program, részletek Rúzsa Tamásné Turi Mariann hitelezési szakértőtől. A Babaváró program segítségével maximum 10 millió forint hitelhez juthatnak azok a családok, akik gyermeket várnak vagy terveznek jelenleg. A kamattámogatás ideje, a hitelre való jogosultság a családi állapottól, a gyermekek számától és még sok apró dologtól is függ. Érdemes tájékozódni és ha minden feltétel megfelelő belevágni. Részleteket Rúzsa Tamásné Turi Mariann hitelezési szakértőtől kaphatnak. (ismétlés)

10:00- Mongying show:(ismétlés)

11:00 – 153-Lélekmód: A számok szimbolikus üzeneteiről halljuk Fónyad Csabát. Csaba teológiát végzett, bár nem lelkészként dolgozik. Érdekli a filozófia és vallás történet, no és szinte minden terület. Mai beszélgetésünkben a számok csodálatos üzeneteiről, jelentéséről mesél, mely megjelenik a bibliában, szólásainkban, közmondásainkban és népmeséinkben is. Tartsanak velünk! (ismétlés)

14:00-Bitmobile: (ismétlés)

15:00- Királyfik és Királylányok

16:00 – Halasi szószékek

17:00- Klasszikusok órája: Nádas Gábor (Kaposvár, 1932. aug. 9. – Bp., 1987. febr. 8.): zeneszerző, zongorista. Tanulmányait a bp.-i Nemzeti Zenedében és a Fodor Zeneisk.-ban (zongora) Hajdúné Reismann Anna és Ferenczy György tanároknál végezte. Zongoristaként és zenekarvezetőként működött. Zenés darabjait bemutatták Mo, több színházában, Csehszlovákiában, Romániában, Jugoszláviában. Vendégszerepelt együttes vezetőjeként: Csehszlovákiában, Finno.-ban, Jugoszláviában. Több mint négyszáz táncdala jelent meg hanglemezen Mo.-on, Dániában, Franciao.-ban, Nagy-Britanniában, Svédo.-ban és Finno.-ban. – F. m. musicalek, zenés vígjátékok; Potyautas, Imádok férjhez menni; A kaktusz virága, Kemény kalaposok, Charley nénje, Filmet forgatunk; Kisorsolt menyasszony, Nem vagyunk angyalok. II. Fülöp (tv-musical); Oké mister Kovács (rádió-musical).

18:00- Hitvalló

19:00 – Szép Álmokat: Pamela Lyndon Travers: A csudálatos Mary

19:15 – Irodalom az Éterben: Móra Ferenc: Kincskereső kisködmön

20:00 – A hit kapuja: Székely János Püspök atya és Kindelmann Győző adása(Mária Rádiótól átvett műsor)

21:00 – Serkenj fel: Katolikus igehirdetést hallhatnak (ismétlés) és Lélekműhely: Az egészséges "szívós" személyiség jellemzői 1.  1.rész

22:00 - Éjszakai virrasztó irodalom: J.R.R. Tolkien - A Gyűrűk Ura - A két torony