Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2019. 09. 17. Kedd

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Szalay Imre 1. rész

3:00 – Aréna(ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Szilágyi István - Kő hull apadó kútba

5:30 – Serkenj fel – Pál Eszter - Református

6:00 – Halasi Kaleidoszkóp: Afrika nap, Kiskunhalason - Palásti Károllyal beszélgettünk. A kaleidoszkóp mai adásában egy távoli földrészre, Afrikába utazunk el. Idegenvezetőnk Palásti Károly tanár úr, aki a sokak számára keveset mondó név nyomába eredt, mégpedig kerékpáron. Így sikerült sok érdekes és hiánypótló információt megtudnia Magyar Lászlóról, aki Afrika kutatóként írta be nevét a történelembe. Az pedig már csak hab a tortán, hogy Kiskunhalas sem lehet közömbös a személye iránt. Ha meghallgatják műsorunkat, az is kiderül, miért! Várjuk önöket! Beke L. (ismétlés)

6:54 – A Nap igéje    

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – bITmobile: – Informatikai tájékoztató magazin: következő adása lesz hallható, melyben a két műsorvezető kalauzol el bennünket, az informatika világába.

11:00 – Sztárportré: A Sztárportréban Oláh Ibolya! "Szeretlek nyitott szemmel mászkálni a nagyvilágban. Mindig azt szokta mondani nekem Anya, hogy a problémák azért vannak, hogy megoldjuk. Igyekszem megoldani a problémáimat, mások segítségével, mert őszintén szólva én nagyon nagy gyerek vagyok. Vannak olyan dolgok, amiket meg tudok oldani egyedül is, de jobban szeretem, ha van mellettem mindig valaki, mert több szem többet lát." Önálló est: "Szeretem, mert ide azért jönnek el, mert rám kíváncsiak, és mindig olyan szép elegánsan, mintha egy színházba jönnének - megadják a módját, és én is. Számomra akkor jó egy előadás, amikor minden egyes dalba beledöglök. Csodálatos érzés, amikor odajön valaki a végén, és azt mondja: nem is gondoltam, hogy a művésznő ilyen dolgokra is képes. És akkor még nem is hallották a Voltam Ibojka 28 dalát!"  Ibolya elmondta: Eldöntötte, hogy mostantól még többet fog nevetni. Az utóbbi időben rendszeresen hallgat klasszikus zenét. Kifejezetten élvezi, amikor szép nőies ruhákat viselhet az önálló esteken. (forrás: sztarportre.hu)

12:00 – Retro magazin: Önindító: Bolond ballagásról - Sziládys végzős diákokkal

13:00 – Vedd és olvasd:dr. Téglás Péter ajánlója.

14:00 – Önindító:

15:00 – Hazafelé magazin és Igéző

18:00 - Tudomány mai állása: Víz van a légkörben és az eső is eshet egy Földhöz hasonló bolygón. Azonosítatlan objektum lépett a Naprendszerbe. Feltalálhatták az akkumulátort, ami 1,6 millió km után sem megy tönkre. Az agyban tekereg a robotikus gyógy-kukac. Rájöttek a balkezesség genetikai titkára. Az e cigaretta már rövid távon is veszélyes. Végstádiumos rákbetegeknek adhat reményt a magyar kísérleti program.

19:00  - Szép Álmokat: Esti mesét hallhatnak

19:15 - Irodalom az Éterben: Gárdonyi Géza: Egri csillagok

20:00- Aréna

21:00 – Serkenj fel: Pál Eszter - Református(ismétlés), Lélekműhely: A sebzettségről és a sebzett emberről Jung nyomán 5.  2.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Nicholas Sparks: Az utolsó dal