Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2019. 09. 19. Csütörtök

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Dr. Szalay Olga az MTA Zenetudományi Intézet tudományos főmunkatársa 1. rész

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Szilágyi István - Kő hull apadó kútba

5:30 – Serkenj fel! –  Szabóné Kovács Teodóra - Református

6:00 – Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: Klímaválság: te átlátsz a híreken? - beszélgetés Kohout Zoltán szakújságíróval. Pánikba essünk vagy elég, ha csak megijedünk a bolygó állapota miatt? Mi okoztuk az időjárási káoszt vagy a Föld természetes változását éljük? Felejtsük el az autóhasználatot és húst se együnk, vagy elég, ha jó helyre dobjuk ki a szemetünket? Hihetünk-e a sajtónak? — Ezekre a kérdésekre keresi a választ Csányi Ágnes beszélgető műsora Kohout Zoltán szakújságíróval.(szerdai adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00– S’örömkonyha: Étel-ital szüreten, fesztiválokon - Kiss Tamás gasztro szakértővel. A pazar Szüreti Fesztivál után, kicsit visszatekintünk, és beszélgetünk a tipikus fesztivál kajákról. Meg persze a sör is visszakerül a terítékre, kicsit régen ejtettünk szót erről, házi sörök, borok. Ismét gasztro-csavargunk. Várjuk Önöket a készülékek elé, vagy online, Kiss Tamás gasztro szakértővel.(ismétlés)

11:00 – Bitmobile: (ismétlés)

12:00 – Retro magazin:Érdekes emberek: Dr. Bay Miklós élete és nagybányai festmény gyűjteményének története

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 - 153-Lélekmód:

15:00 – Délutáni Hazafelé Magazin és Igéző

18:00 – Jóllét: Az ősz nem probléma: lehetőség! - Péterné Sztanik Nikolett. Jóllét magazinunkban szervezetünk őszi "átállásáról" beszélgetünk Péterné Sztanik Nikolett iskola védőnővel. Hasznos útmutatást kapunk arra nézve, hogy mozgás, táplálkozás, életmód, stresszkezelés tekintetében mit kell, esetleg mit kell másként tennünk, mint ahogy megszoktuk!  Fogadják adásunkat szeretettel, és miután meghallgattak bennünket, tegyék meg, hogy a szabadban egy mélyet lélegeznek az egyre csípősebb őszi levegőből! Várja önöket a műsorvezető: Beke L.

19:00 – Szép Álmokat: Esti mesét hallhatnak

19:15 – Irodalom az Éterben: Gárdonyi Géza: Egri csillagok

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel: Szabóné Kovács Teodóra – Református és Lélekműhely: A sebzettségről és a sebzett emberről Jung nyomán 6.  1.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Nicholas Sparks: Az utolsó dal