Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2019. 09. 22. Vasárnap

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Hitvalló - Dr. Tuzson Bence

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 - Hajnali virrasztó irodalom: Szilágyi István - Kő hull apadó kútba

5:30 – Serkenj fel!- Katolikus igehirdetést hallhatnak 

5:54 – A Nap Igéje

7: 00 – Halasi Kaleidoszkóp (hétfői, keddi adás ismétlése)

9:00- 153-Lélekmód: Szegedi Gábor lovas sport és show főedző - egy kicsit másik oldalról megvilágítva. A fantasztikus sikerpályát megvalósító, jelenleg Kínában dolgozó szakember nagyon komoly lelki ember is egyúttal. Ki gondolná? Istenben való hite gyermekkorából indul, de pályája mélypontjain megismerkedett hiteles és híres lelki vezetőkkel, tanítókkal, akik segítettek neki és lovának gyógyulni testi - lelki értelemben. Ezek a nagy mélységek és nehézségek új látásokra vezették, s ma hittel vallja, hogy bármi nehézség fordítható nagyon jóra is. Ha most valami jót elvesztünk, hiszi, hogy jöhet még jobb is az életutunkon. Kik ezek a tanítók, mik azok a bölcs gondolatok, amik segítik ezt a pozitív energiájú, életerős és lovas bemutatói kapcsán tízezreknek életörömet átadó fiatalembert? Feltétlen tartsanak velünk! (ismétlés)

10:00 – Református Istentisztelet

11:00 – Klasszikusok órája: Minden idők legjobb slágerei sorozatomban ma újabb örökzöldek hangzanak el a pop-rock világából. Nosztalgiázzunk együtt a Klasszikusok órájában. (ismétlés)

12:00 -Halasi Kaleidoszkóp (szerdai és csütörtöki adás ismétlése)               

14:00 – Királyfik és Királylányok

15:00 – Hitvalló (ismétlés)

17:00 – Halasi Kaleidoszkóp (pénteki adás ismétlése)

18:00 – Katolikus istentisztelet

19:00 – Szép álmokat: Mi újság?, A rest macska

19:15 – Irodalom az éterben: Gárdonyi Géza: Egri csillagok

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel: Katolikus igehirdetést hallhatnak (ismétlés) és Lélekműhely: A sebzettségről és a sebzett emberről Jung nyomán 7.  1. rész

22:00 -  Éjszakai virrasztó irodalom: Nicholas Sparks: Az utolsó dal