Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2019. 09. 21. Szombat

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Dr. Huszár Sándor, a lepencei Szent Kozma és Damján kórház főigazgatója

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 - Hajnali virrasztó irodalom: Szilágyi István - Kő hull apadó kútba

5:30 – Serkenj fel! : Katolikus igehirdetést hallhatnak

6:54 – A Nap Igéje

8:00 – Babusgató: Vége van a nyárnak.... - Szabó-Kocsis Ádám nyári élményei. Itt a szeptember és vele együtt elérkezett a bölcsi, ovi, sulikezdés is. Mai adásunkban Szabó-Kocsis Ádámmal beszélgetek arról, hogyan telt a nyári szünete, milyen élményei voltak, hogyan készült az iskolába és hogyan teltek az első napok. Tartsanak velünk!(ismétlés)

9:00 – Érdekes Emberek:"Orgonálni könnyű. Elég a helyes billentyűt a helyes pillanatban megérinteni, a hangszer elintézi a többit." - Rákász Gergely a vendégünk. Hogy mennyire van így, vagy mennyire nem, azt bízzuk inkább egy olyan művészre, aki nem bízza a véletlenre egyetlen koncertjének sikerét sem. Rákász Gergely egyedülálló módon, a zenét és a prózát mesterien ötvözve koreografálja meg hangversenyeit. Most egy beszélgetés erejéig betekintést kapunk életének eddigi eseményeibe is, hogy lássuk az embert a művész mögött. Várjuk önöket! Beke L. (ismétlés)

10:00- Mongying show (ismétlés)

11:00 – 153-Lélekmód: Szegedi Gábor lovas sport és show főedző - egy kicsit másik oldalról megvilágítva. A fantasztikus sikerpályát megvalósító, jelenleg Kínában dolgozó szakember nagyon komoly lelki ember is egyúttal. Ki gondolná? Istenben való hite gyermekkorából indul, de pályája mélypontjain megismerkedett hiteles és híres lelki vezetőkkel, tanítókkal, akik segítettek neki és lovának gyógyulni testi - lelki értelemben. Ezek a nagy mélységek és nehézségek új látásokra vezették, s ma hittel vallja, hogy bármi nehézség fordítható nagyon jóra is. Ha most valami jót elvesztünk, hiszi, hogy jöhet még jobb is az életutunkon. Kik ezek a tanítók, mik azok a bölcs gondolatok, amik segítik ezt a pozitív energiájú, életerős és lovas bemutatói kapcsán tízezreknek életörömet átadó fiatalembert? Feltétlen tartsanak velünk! (ismétlés)

14:00-Bitmobile: (ismétlés)

15:00- Királyfik és Királylányok

16:00 – Halasi szószékek

17:00- Klasszikusok órája: Minden idők legjobb slágerei sorozatomban ma újabb örökzöldek hangzanak el a pop-rock világából. Nosztalgiázzunk együtt a Klasszikusok órájában.

18:00- Hitvalló

19:00 – Szép Álmokat: Esti mesét hallhatnak

19:15 – Irodalom az Éterben: Gárdonyi Géza: Egri csillagok

20:00 – A hit kapuja: Székely János Püspök atya és Kindelmann Győző adása(Mária Rádiótól átvett műsor)

21:00 – Serkenj fel: Katolikus igehirdetést hallhatnak (ismétlés) és Lélekműhely: A sebzettségről és a sebzett emberről Jung nyomán 6.  3.rész

22:00 - Éjszakai virrasztó irodalom: Nicholas Sparks: Az utolsó dal