Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2019. 11. 10. Vasárnap

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Jeney Erzsébet 2. rész

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 - Hajnali virrasztó irodalom: Bolesław Prus - A fáraó

5:30 – Serkenj fel!-  Katolikus igehirdetést hallhatnak

5:54 – A Nap Igéje

7: 00 – Halasi Kaleidoszkóp (hétfői, keddi adás ismétlése)

9:00- 153-Lélekmód: Dr. Barna Barbara, sziládys tanárnő életútja. Aki látja és hallja Barbarát, egy gyönyörű és eleven nőt lát, és valószínű nem sejti, milyen küzdelmek és örömök rejlenek a mosolygó kék szemek mögött. "Az úgy kezdődött, hogy először tudományos karrierben gondolkodtam, majd mégis a családbarátabb tanári pálya mellett döntöttem. Férjhez mentem, gyerekünk született, elsőként egy szép és okos kisfiú. Már verselt kétévesen, amikor egy nem kötelező védőoltás után bekövetkezett a tragédia. Addig minden rózsaszín volt az életben, és most egy csapásra megváltozott." Hogyan alakult az az út, melynek eredményeként Barbara immár három gyermekkel, saját és családja életének hajóját egyensúlyban, örömben tarja? Tartsanak velünk ebbe a mély és őszinte életút beszámolóba! (ismétlés)

10:00 – Református Istentisztelet

11:00 – Klasszikusok órája: Még egy kis Boney M. A Boney M nem egyszerűen a '70-es-'80-as évek egyik kultikus disco bandája volt, hanem a disco-korszak élő legendájává vált. A Frank Farian író-producer által Németországban alapított Boney M a '70-es évek végének és '80-as évek elejének egyik olyan disco csapata volt, amely évekig uralta az európai toplistákat. A Boney M nyolcszor ért el első helyezést az európai toplistákon a következő dalokkal: Daddy Cool, Sunny, Ma Baker, Belfast, Rivers of Babylon, Brown Girl in the Ring, Rasputin, Mary's Boy Child. Ezen kívül három listavezető albumuk is született: Take the Heat off Me, Nightflight to Venus, Love for Sale. Jelenleg a XXI. században élünk, és vitathatatlan, hogy a múltbéli dalok népszerűbbek, mint valaha. A Boney M az elmúlt 25 évben elért sikereivel bebizonyította, hogy az időtálló klasszikusok közé tartozik.(ismétlés)

12:00 -Halasi Kaleidoszkóp (szerdai és csütörtöki adás ismétlése)               

14:00 – Királyfik és Királylányok

15:00 – Hitvalló (ismétlés)

17:00 – Halasi Kaleidoszkóp (pénteki adás ismétlése)

18:00 – Katolikus istentisztelet

19:00 – Szép álmokat: Kenderke

19:15 – Irodalom az éterben: James Herriot: Egy állatorvos történetei

20:00 – Kommcast: A Kommcastben utánajártunk, miért is fontos, hogy ne csak egy nyelvet ismerjünk, hogy ezáltal is nyitottak maradjunk a világ felé. Hogyan egyeztethető össze egy zöldebb jövő képe, a fenntarthatóság, és az egészségügy? Hogyan lehet jól megragadni a nő és a férfi közötti érzelmi aktusokat egy képben? Miként vészeli át egy gyermekkorunk egyik legsúlyosabb betegségének pszichés megpróbáltatásait? Mindez kiderül, és azt is eláruljuk mitől ennyire sikeres a Hódmezővásárhelyi Őszi tárlat. Tartsanak velünk!

21:00 – Serkenj fel: Katolikus igehirdetést hallhatnak (ismétlés) és Lélekműhely: A csúcsélmények, mint önazonosság tapasztalatok 2.  2.rész

22:00 -  Éjszakai virrasztó irodalom: Jókai Mór - Az aranyember