Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2019. 11. 09. Szombat

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Jeney Erzsébet 1. rész

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 - Hajnali virrasztó irodalom: Bolesław Prus - A fáraó

5:30 – Serkenj fel! : Katolikus igehirdetést hallhatnak

6:54 – A Nap Igéje

8:00 – S’örömkonyha: Útravaló nasi - Mongyi Mariann a vendégünk, akivel a helyi természetvédelmi területeket járjuk végig. Barangolásunkhoz finom müzli receptet hozott, mely könnyen és gyorsan elkészíthető, egészséges nassolnivaló! Tartsanak velünk! (ismétlés)

9:00 – Ziccer: Ma Györfi Alen motorversenyző kerül Ziccerbe. Alen nemrég érkezett haza Amerikából, beszélgettünk az ottani versenyéről, a saját csapatáról, de szóba került a kemény felkészülés, na meg, hogy mennyire kiszámíthatatlan ez a sportág. Tartsanak velünk! (ismétlés)

10:00- Érdekes emberek: Az élet az emberekről szól... - Dr. Szöllősy-Serfőző Melindát mutatjuk be. Mindig izgalmas kérdés, hogy valaki mitől válik "érdekes emberré"; de elhihetik nekem, hogy ebből a beszélgetésből egészen biztosan kiderül! Tehát az Érdekes Emberek mai adásában Dr. Szöllősy-Serfőző Melindát mutatjuk be, aki jogász végzettségű, jelenleg pénzügyi tanácsadóként dolgozik, közben férjével három gyermeket nevelnek. Mindannyian sportemberek, aki ráadásul a környezettudatosságot is szem előtt tartják. Hogy ezt miként gyakorolják, hallgassák meg Önök is; nem fogják megbánni! (ismétlés)

11:00 – 153-Lélekmód: Dr. Barna Barbara, sziládys tanárnő életútja. Aki látja és hallja Barbarát, egy gyönyörű és eleven nőt lát, és valószínű nem sejti, milyen küzdelmek és örömök rejlenek a mosolygó kék szemek mögött. "Az úgy kezdődött, hogy először tudományos karrierben gondolkodtam, majd mégis a családbarátabb tanári pálya mellett döntöttem. Férjhez mentem, gyerekünk született, elsőként egy szép és okos kisfiú. Már verselt kétévesen, amikor egy nem kötelező védőoltás után bekövetkezett a tragédia. Addig minden rózsaszín volt az életben, és most egy csapásra megváltozott." Hogyan alakult az az út, melynek eredményeként Barbara immár három gyermekkel, saját és családja életének hajóját egyensúlyban, örömben tarja? Tartsanak velünk ebbe a mély és őszinte életút beszámolóba! (ismétlés)

14:00-Bitmobile: (ismétlés)

15:00- Királyfik és Királylányok

16:00 – Halasi szószékek

17:00- Klasszikusok órája:Még egy kis Boney M. A Boney M nem egyszerűen a '70-es-'80-as évek egyik kultikus disco bandája volt, hanem a disco-korszak élő legendájává vált. A Frank Farian író-producer által Németországban alapított Boney M a '70-es évek végének és '80-as évek elejének egyik olyan disco csapata volt, amely évekig uralta az európai toplistákat. A Boney M nyolcszor ért el első helyezést az európai toplistákon a következő dalokkal: Daddy Cool, Sunny, Ma Baker, Belfast, Rivers of Babylon, Brown Girl in the Ring, Rasputin, Mary's Boy Child. Ezen kívül három listavezető albumuk is született: Take the Heat off Me, Nightflight to Venus, Love for Sale. Jelenleg a XXI. században élünk, és vitathatatlan, hogy a múltbéli dalok népszerűbbek, mint valaha. A Boney M az elmúlt 25 évben elért sikereivel bebizonyította, hogy az időtálló klasszikusok közé tartozik.

18:00- Hitvalló

19:00 – Szép Álmokat: A két testvér

19:15 – Irodalom az Éterben: James Herriot: Egy állatorvos történetei

20:00 – A hit kapuja: Székely János Püspök atya és Kindelmann Győző adása(Mária Rádiótól átvett műsor)

21:00 – Serkenj fel: Katolikus igehirdetést hallhatnak (ismétlés) és Lélekműhely: A csúcsélmények, mint önazonosság tapasztalatok 2.  1.rész

22:00 - Éjszakai virrasztó irodalom: Agatha Christie - Gyilkosság egy csendes házban és Jókai Mór - Az aranyember