Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2020. 01. 23. Csütörtök

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Kovács Kálmán, a Timóteus Társaság családi szolgálatának koordinátora

3:00 – Aréna(ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Jókai Mór - Gazdag szegények

5:30 – Serkenj fel! –  Édes Árpád- Református

6:00 – Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: Felvételt hirdet a Snétberger Zenei Tehetség Központ. Immár XI. alkalommal hirdet felvételit a központ, melyre idén január 25-ig lehet jelentkezni. Alapítója Snétberger Ferenc Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas szintó származású magyar gitárművész. Maga küzdötte úton átélte, milyen sokat is jelent, jelenthet, ha valakit időben felkarolnak. S ma ezt teszi folyamatosan a központba kerülő zenei tehetségű diákokkal, ahol a felvételitől, az oktatáson át a lehető legtöbb időt igyekszik eltölteni tanítványai között. Természetesen a nyáron 6 héten, tavasszal, ősszel 3 héten át tartó zenei képzés megszervezésében sok munkatárssal és világhírű zenésszel karöltve teszi ezt. Riportunkban Fehér Elemér és Farkas Zsolt nyilatkoznak, akik mindketten diákként kezdték, s ma már oktatási segítőként, mentorként működnek közre a zenei tehetségek fejlesztésében. Adják tovább a hírt, s jelentkezzenek az érdeklődők. S hallgassák velünk a beszélgetést, melyből kiderül, hogy csodák ma is vannak! (szerdai adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00– S’örömkonyha: Testi-lelki méregtelenítés - Vendégünk Mongyi Marianna, a Zöld Híd Egyesület vezetője, akivel az ünnepek utáni takarításról, szemetelésről beszélgetünk. Környezetünk mellett fontos lelkünk és testünk méregtelenítése is, ehhez kapunk ötleteket, tanácsokat! Tartsanak velünk! (ismétlés)

11:00 – Bitmobile (ismétlés)

12:00 – Retro magazin:Érdekes emberek: Ki lehet elég jó nő? A baptista templomban tartott női konferencián Révész Szilvi válaszolt a kérdésre

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 - 153-Lélekmód: Dr. Modok Szabolccsal és Szabó Tündével a jószolgálat szerepéről beszélgetünk. Dr. Modok Szabolcs városunk szülötte jelenleg Szegeden hematológus, klinikai főorvos, ugyanakkor 3 éve a Lioins klub tagja. Lions klub, hallottak már róla? Sokan nem, pedig a világ legnagyobb és legrégebbi jószolgálati világszervezetéről van szó. 206 országban közel másfél millió tagja a szervezetnek, melynek fő célja a jószolgálat, jótékonysági tevékenység. Szabolcs Szabó Tündének, a Szilády gimnázium közösségi szolgálat szervezőjének meghívására érkezett, hogy megismertesse velünk, a diákokkal, miért is jó önkénteskedni, tenni a jót, ingyen dolgozni pusztán azért, mert az jó érzés, és azért mert a szűkebb-tágabb közösségünk hasznára válik. Feltétlen tartsanak velünk a beszélgetésbe!

15:00 – Délutáni Hazafelé Magazin és Igéző

18:00 – Jóllét: A serdülőkor fogas és egyéb kérdései - Péterné Sztanik Nikolett iskolavédőnővel beszélgetünk. A személyi higiénia kérdéseiről beszélgetünk Péterné Sztanik Nikolett iskolavédőnővel. A riportban különösen hangsúlyossá tettük a fogak megfelelő ápolásának fontosságát, a megfelelő tisztálkodási rutin kialakítását, valamint a tetoválás és a testékszerek világába is ellátogatunk. Fogadják műsorunkat szeretettel! (ismétlés)

19:00 – Szép Álmokat:Esti mesét hallhatnak

19:15 – Irodalom az Éterben: Jókai Mór: Rákóczi fia

20:00 – Aréna

21:00 – Ökumenikus imahét és Lélekműhely: Vonzalom 1. 1.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Joseph Heller - A 22-es csapdája