Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2020. 02. 06. Csütörtök

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Tatai István, református lelkipásztor dr. 3. rész

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Colleen McCullough - Tövismadarak

5:30 – Serkenj fel! –  Bödecs Pál - Református

6:00 – Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: Mi fertőz jobban: a vírus vagy a médiapánik? - Kohout Zoltán a vendégünk.  Erre a kérdésre keresi a választ Csányi Ágnes beszélgető műsora, amelynek fókuszában a koronavírus-járványt övező médiajelentések kritikája mellett a betegség-megelőzés lehetőségéről is szó lesz. (szerdai adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00– S’örömkonyha: Tudatos és egészséges táplálkozás - Mongyi Mariann a Zöld Híd Egyesület vezetője a vendégünk, aki elhozta a kutatók és tudósok által összeállított 50 legegészségesebb étel listáját. Számos alapanyagot használunk a hétköznapjainkban, amiről lehet, hogy nem is tudjuk, mennyire egészséges. Mariann ehhez a témához kapcsolódó, egészséges receptekkel is ellát minket. Tartsanak velünk! (ismétlés)

11:00 – Bitmobile (ismétlés)

12:00 – Retro magazin:Sparhelt: Valentin-napi finomságok

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 - 153-Lélekmód: Vincze József, református presbiter életútja. Jóska bácsi ikonikus alakja a halasi református gyülekezetnek, presbiter, temetői kántor, aki közel 1000 temetésen kísérte énekével a gyászolók közösségét. Hatalmas tenyereivel, magas alakjával mintegy szimbolizálja azt az erőt, és kitartó hűséget, no és Krisztusi szeretetet melyet nap, mint nap megél és képvisel az őt ismerők körében. A nemrég múlt 80 éves Jóska bácsi északról, a viharsarokból, egy Tisza menti faluból érkezett városunkba. Izgalmas, feladatokkal és helytállással teljes élete egy kész regény. Közel 40 évet töltött a vasúton, minden oskolát elvégzett, kezdettől fontos volt számára a hit. A gyülekezeti éneklést, még gyermekkorban kezdte, s ma már időnként bottal, de szélben-esőben énekel és hirdeti Isten szeretetét. S nemcsak tettekkel, de versekkel is vall erről a hitről és reménységről, mely benne van. Feltétlen tartsanak velünk ebbe az életútriportba!

15:00 – Délutáni Hazafelé Magazin és Igéző

18:00 – Jóllét: Az oszteopátia rejtelmeiről - Blehó Rita a vendégünk. Kedves hallgatók, mai beszélgetésünkben nem ez lesz az egyetlen idegenül csengő kifejezés, de higgyék el, mire végére érünk a műsornak, minden tisztázva lesz! Blehó Rita, a kiskunhalasi kórház gyógytornásza évek óta tanulja és gyakorolja azt a hazánkban még úttörőnek számító terápiás módszert, amelyet az oszteopátia név foglal magában. Ismerjék meg tehát Ritát és módszerét, melyet jó szívvel ajánl mindannyiunknak!

19:00 – Szép Álmokat: Aladdin csodalámpája

19:15 – Irodalom az Éterben: Mikszáth Kálmán: Szent Péter esernyője

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel! –  Bödecs Pál - Reformátusés Lélekműhely: A meghitt kapcsolat jellemzői / teendők a meghitt kapcsolatért 2. 3.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Joseph Heller - A 22-es csapdája