Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2020. 05. 07. Csütörtök

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Ábrám Noémi 1. rész

3:00 – Aréna(ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Benczúr Vilmos - Vili a Dob utcából

5:30 – Serkenj fel! –  Arany-Michels Tímea - Református

6:00 – Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: Kakas Szabolcs a Rotary Club titkára mesél a klubról és az egymilliós adományukról. A Semmelweis kórház sok adományban részesült az utóbbi időben a járvány helyzet okán. A Rotary Klub egymillió forint értékű informatikai eszközöket adományozott az intézménynek az elmúlt napokban. A civil szervezet célja általában a helybeli közösség segítése, fejlesztése, s mint Kakas Szabolcs a szervezet titkára elmondta, ezek az eszközök a járvány elmúltával is nagy szolgálatot tesznek majd a kórháznak, s így városunknak is. Megismerjük a Rotary Klubok több mint száz éves történetét. Természetesen a helybeli klub alakulását és működését is egyúttal. Feltétlen tartsanak velünk! (előző napi adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – Babusgató: Online oktatás a diák és a szülő szemével. Most igazán aktuális téma a digitalizáció. Az online oktatás bevezetése a veszélyhelyzet kihirdetésével vált hirtelen aktuálissá. Az online oktatás előnyeiről, hozadékáról, buktatóiról, hátrányairól beszélgetek Szabó-Kocsis Ádám 5. osztályos tanulóval és édesanyjával, Szabó-Kocsisné Ökrös Ildikóval az eddig eltelt idő tapasztalatai alapján. (ismétlés)

11:00 – Bitmobile: (ismétlés)

12:00 – Retro magazin:Jóllét: A baba mozgásfejlődése 6 hónapos kortól 1 éves korig, Csanádi Laura védőnővel beszélgettünk.

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 - 153-Lélekmód:

15:00 – Délutáni Hazafelé Magazin és Igéző

18:00 – Jóllét: Egy évesen már lóháton ült, különleges kapcsolat fűzi lovaihoz, ő az egyetlen magyar Európa-bajnok díjugrató lovas - beszélgetés Weinhardt Virággal. 17 évesen nyugdíjba vonult - Bognár Jen Cor Virág legkedvesebb, legsikeresebb lovának meseszerű története. Lovas életmód: hétvégék es ünnepnapok az istállóban és a versenypályán. Női lovas - férfi lovas. Van különbség? Hogyan lesz valakiből magyar és kontinensbajnok? Családi háttér nélkül ez sem megy. Weinhardt Virág a Jóllét magazinban mesélt élményeiről, kalandjairól, az egyedi inspirációról, de legfőképpen barátairól, a lovakról. Tartsanak velünk!

19:00 – Szép Álmokat:Farkas Jánosé: Fehérke - Az első lépések

19:15 – Irodalom az Éterben:James Herriot: A repülő állatorvos

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel: Arany-Michels Tímea - Református (ismétlés) és Lélekműhely: Virginia Satir: A Satir- modell 1.2.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Joseph Heller - A 22-es csapdája