Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2020. 09. 16. Szerda

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Beke Farkas Nándor 2. rész

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Szilágyi István - Kő hull apadó kútba

5:30 – Serkenj fel!- Baptista igehirdetést hallhatnak

6:00Halasi Kaleidoszkóp: A világjárvány második hullámának helyi aktualitásai, ösztöndíj pályázat nappali tagozatos egyetemisták, főiskolai hallgatók számára, folytatódik városunkban a szabadtéri TérZene fesztivál! - beszélgetés Kuris István Lászlóval, Kiskunhalas alpolgármesterével. (az előző napi adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – Ziccer: A szüleimnek nagyon sok mindent köszönhetek! - beszélgetés Bölecz Virág Ráhel országos bajnok díjugrató lovassal, versenybíróval. A véletlenek sorsfordító erejéről, a kitartásról, a folyamatos tanulásról és a fejlődés igényéről is beszél a Halas Rádió Ziccer című magazinjában Bölecz Virág Ráhel. Érdemes meghallgatni!

11:00 – Jóllét: Helló Halas! - beszélgetés Horváth Patrik turisztikai és marketing polgármester megbízottal.  Hogyan lehet vonzóvá tenni városunkat turisztikai szempontból? A most zajló fejlesztések milyen vendégcsoportokat szólítanak meg? Hogy lehet bekerülni a megyei Top 5-be? Mikor lesz mindennek kézzel fogható eredménye? Válaszok a Jóllét magazinban Horváth Patriktól!(ismétlés)

12:00 – Retro magazin: Tudomány mai állása

13:00 - Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: Így borítja fel a technológia a világot. A szó szoros értelmében felforgató gazdasági, társadalmi és geopolitikai következményekkel jár majd a mezőgazdaság és az innovatív ipar együttműködése. Folytatjuk azt a beszélgetéssorozatot, amiben annak járunk utána, hogyan hat majd – kétségkívül mindannyiunk életére közvetlenül – az élelmiszertermelés sci-fi-filmekbe illő fejlődése.

14:00 – Sztárportré: Válogatást hallhatnak az előző adások riportjaiból. (forrás: sztarportre.hu) (ismétlés)

15:00 – Délutáni Hazafelé magazin és Igéző

18:00- Érdekes emberek: 

19:00 – Szép Álmokat: Fésűs Éva: Ki a leghasznosabb

19:15 – Irodalom az Éterben: Móra Ferenc: Rab ember fiai

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel! - Baptista igehirdetést hallhatnak és Lélekműhely – A férfiak eredetileg negatív anyakomplexusa kultúrkeresztény szempontból. Az eredetileg negatív anyakomplexusú férfi spiritualitása. 1.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: J.R.R. Tolkien - A Gyűrűk Ura - A gyűrű szövetsége