Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2020. 10. 08. Csütörtök

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Boros Dávid baptista lelkipásztor  2. rész

3:00 – Aréna(ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Karinthy Frigyes: Így írtok ti

5:30 – Serkenj fel! –  Kovács Teodóra - Református

6:00 – Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp:(előző napi adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – Babusgató: Új helyre költözött a Református EGYMI. Megújult, gyerekbarát környezetben várják a szakemberek a fejlesztésre, segítségre szoruló gyerekeket. Az EGYMI kiskunhalasi tagintézményének vezetőjével Gyulai Ildikóval és Ódorné Kocsis Karola gyógypedagógus, gyógytornásszal beszélgetek a korai fejlesztésről, a felismerésről, a rendszerbe való bekerülésről, a folyamatról. Tartsanak velünk! (ismétlés)

11:00 – Bitmobile: (ismétlés)

12:00 – Retro magazin: Jóllét: Életmódváltás; miért és hogyan? - Nagy-Kumich Nikolett mesél tapasztalatairól

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp: A Halasi kaleidoszkóp mai vendége Szabó Judit a JuMa kutyaiskola vezető oktatója. A mai adásban a kedvenceink helyes etetéséről lesz szó. Mi az barf? Ha nem a nyers etetés mellett döntünk, hogyan válasszunk tápot? Miból ismerhető fel, hogy kutyánk számára megfelelő tápot választottunk? Mi az amit szigorúan tilos kedvencünknek adni? Tartsanak velünk!

14:00 - 153-Lélekmód:

15:00 – Délutáni Hazafelé Magazin és Igéző

18:00 – Jóllét: Egy pár négyzetméteres konténerben kezdtünk! - beszélgetés Dóra Sándorral és Szabadi Attilával. Az idén harminc esztendős Merkbau Zrt. a jubileumi évben is jó néhány fejlesztést, beruházást hajtott végre. Ezek közül a legkiemelkedőbb, megyei, sőt országos szinten is különlegesnek számító, hétfőn megnyíló építőcenter. A center korábbi és jelenlegi vezetője a cég három évtizedéről, a töretlen fejlődésről, a kereskedés egyedülálló, családbarát szolgáltatásairól is beszél a Jóllét magazinban. Érdemes meghallgatni!

19:00 – Szép Álmokat: Fésűs Éva: Még egy mese Icinke-Picinkéről

19:15 – Irodalom az Éterben:Jonathan Swift: Gulliver utazásai

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel: Kovács Teodóra - Református (ismétlés) és Lélekműhely: Komplexusok és hűtlenség viszonya A nők nehézségei (evolúciós) 2.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: J.R.R.Tolkien: A gyűrűk ura