Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2020. 10. 10. Szombat

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Czupy Zsuzsa, Verbum Dei missziós testvéri közösség magyarországi vezetője 2. rész

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 - Hajnali virrasztó irodalom: Szabó Magda - Katalin utca

5:30 – Serkenj fel! : Katolikus igehirdetést hallhatnak

6:54 – A Nap Igéje

8:00 – Zöld-tál: Délvidék konyhája - Nagy Anikó történelemtanárnő a vendégünk, aki eredeti délvidéki recepteket mutat be, úgy ahogyan ő és családja készíti el azokat. Megtudhatjuk milyen az eredeti burek, az áztatott tészta és a vajalja. Tartsanak velünk!(ismétlés)

9:00 – Ziccer: Centrumban a bowling, a spinning, a TRX, a gymstick és a funkcionális tréning! - beszélgetés Szűcs Dezső létesítményvezetővel és Lekrinszki Lilla edzővel a Ziccerben. A héten elrajtolt a különleges párharcokat ígérő csapat bowling bajnokság a Modinvest Kupáért! A gurítós sportág mellett még tizenegyféle tréning és fallabda is várja a Centrum Sportközpontba a sportolni vágyókat! Lehetőségek, amivel élni kell a Ziccerben! (ismétlés)

10:00- Érdekes emberek: Száz éve szolgálnak és védenek. A történetírás persze ír ezt is, azt is; annak az a dolga. De egy biztos: minden korban (az elmúlt száz évben is) ott voltak azok, akik a bűnüldözést, közbiztonságot, balesetmegelőzést és még ki tudja, mi mindent hivatásukként gyakoroltak. Megérdemlik a megbecsülést és az emlékezést! Mai műsorunkban Varga Ottó rendőr zászlóssal beszélgetünk, aki a centenáriumi ünnepségek alkalmából, saját gyűjteményét felhasználva, egyenruhákból, karszalagokból, állományjelzőkből, kitüntetésekből  alkotott meg egy nagyszerű kiállítást. Ismerjék meg őt és munkáját!(ismétlés)

11:00 – 153-Lélekmód: (ismétlés)

14:00-Bitmobile: (ismétlés)

15:00- Királyfik és Királylányok

16:00 – Halasi szószékek

17:00- Klasszikusok órája: Anna Netrebko a világ legelismertebb szoprán énekesnője, aki teljesen megújította az operaénekesség mibenlétét. Ő volt az első komolyzenei művész, aki megjelent a Time magazin által vezetett „A világ 100 legbefolyásosabb embere” elnevezésű listában. Ennek, valamint a 2014-es téli olimpia nyitóünnepségén való fellépésének köszönhetően Netrebko mára már az opera műfajának világszintű nagykövetévé lett. Az operairodalom ikonikus hősnőinek mind a színpadon, mind lemezfelvételeken való alakításával Netrebko kitörölhetetlenné vált az operainterpretálás történetéből. Ma és egy következő Klasszikusok órájában róla hallhatunk és ő énekel.

18:00- Hitvalló

19:00 – Szép Álmokat:

19:15 – Irodalom az Éterben: Szabó Magda: Abigél

 20:00 – A hit kapuja: Székely János Püspök atya és Kindelmann Győző adása(Mária Rádiótól átvett műsor)

21:00 – Serkenj fel: Katolikus igehirdetést hallhatnak (ismétlés) és Lélekműhely: A komplexusokat fölülíró spiritualitás 1.rész

22:00 - Éjszakai virrasztó irodalom: J.R.R.Tolkien: A gyűrűk ura