Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2020. 12. 16. Szerda

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Wortmann Ádám

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Charles Dickens - Karácsonyi ének

5:30 – Serkenj fel!- Baptista igehirdetést hallhatnak

6:00Tájékoztató rovatunk –Halasi kaleidoszkóp: (az előző napi adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje                                                                         

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – Ziccer: 180, avagy darts karácsonykor! - beszélgetés Vlasits Zoltánnal a Kiskunhalasi Darts Club elnökével. Elkezdődött a sok millió ember érdeklődését vonzó PDC Darts Világbajnokság Londonban. Mire lehet számítani? Kik a legnagyobb esélyesek? Győz-e a papírforma? Hogyan rendezik a VB-t a pandémia ellenére? A halasi szakember mindenre megadja a választ! A világ legjobbjai mellett természetesen szó esik a hazai és halasi dartsélet mindennapjairól is! Vlasits Zoltán és a darts a Ziccerben! Célozzunk együtt!

11:00 – Jóllét: Amit tettem, azt tiszta szívemből tettem! - beszélgetés Illésné Liska Terézzel, aki a napokban, rendhagyó módon, virtuális térben, Életműdíjat vehetett át. Terike már kisgyermek korában pedagógus, tanár szeretett volna lenni, hiszen édesapja tanító volt. Az egyetem elvégzése után a "Keróban" helyezkedett el, egy legendás tantestületnek lehetett a tagja. Ezt követően a "Tekó" következett a számára, meghatározó éveket töltött ott is. Tanár pályája finisében Szentendrén tevékenykedett gyakorlati oktatásvezetőként. Egy negyven esztendős kiemelkedő színvonalú pálya eszenciája a Halas Rádióban. Érdemes meghallgatni!(ismétlés)

12:00 – Retro magazin: Tudomány mai állása

13:00 - Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: A boldogító „önkínzás". Norvégiában össznépi hagyomány, hogy a reggeli munkakezdés előtt, vagy ebédidőben kiugranak egy kicsit síelni, kocogni; hetente többször pedig megmásszák a fjordos-sziklás ország valamely – sokadik látásra sem barátságos külsejű – magaslatát... Minek kínozzák magukat? Vagy mi látunk valamit rosszul? Erről beszél a Boldogságatlasz című könyv kapcsán Csányi Ági és Kohout Zoltán

14:00 – Sztárportré: Beszélgetések ismert emberekkel, és mély témák hétről hétre. Változzak, vagy ne változzak? Tartsanak velünk! (forrás: sztarportre.hu) (ismétlés)

15:00 – Délutáni Hazafelé magazin és Igéző

17:15 – Hogyan intézzem?

18:00- Érdekes emberek: Filmrendező szeretnék lenni! - beszélgetés Gudmon Olivérrel a Metropoliten Egyetem hallgatójával. Olivér más 10 esztendősen fotózott, majd a mozgókép kultúra sodorta tovább gyors karrierjében. Középiskolásként már rendkívül színvonalas és egyedi filmeket készített.  A szakterületen belül minden érdekli és ezért nagyon maximalista magával szemben. Jelenleg is több filmet forgat párhuzamosan, most a dokumentalista szemlélet áll hozzá legközelebb. Egy nagyon tehetséges fiatalember gondolatai, világlátása, ötletei és tervei a Halas Rádióban. Hangolódjon ön is ránk! (ismétlés)

19:00 – Szép Álmokat: Három fenyőfa

19:15 – Irodalom az éterben: Alexandre Dumas: Emma Lyonna

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel: Baptista igehirdetést hallhatnak(ismétlés), Lélekműhely – A csoporttagság önazonosság erősítő hatásai 2.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Rejtő Jenő - Ezen egy éjszaka