Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2020. 12. 17. Csütörtök

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Veres András 1. rész

3:00 – Aréna(ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Charles Dickens - Karácsonyi ének

5:30 – Serkenj fel! –  Édes Árpád - Református

6:00 – Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: A boldogító „önkínzás". Norvégiában össznépi hagyomány, hogy a reggeli munkakezdés előtt, vagy ebédidőben kiugranak egy kicsit síelni, kocogni; hetente többször pedig megmásszák a fjordos-sziklás ország valamely – sokadik látásra sem barátságos külsejű – magaslatát... Minek kínozzák magukat? Vagy mi látunk valamit rosszul? Erről beszél a Boldogságatlasz című könyv kapcsán Csányi Ági és Kohout Zoltán.(előző napi adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – Babusgató:Iskolakezdés a gyerek és a szülő szemével. Mai Babusgató magazinunkban Rajmond Dáviddal, a Központi Általános Iskola elsősével és édesanyjával Rajmondné Tallér Edinával beszélgetünk tapasztalataikról, élményeikről, nehézségeikről az iskolakezdést illetően. Tartsanak velünk! (ismétlés)

11:00 – Bitmobile: (ismétlés)

12:00 – Retro magazin:Jóllét: 18+-os kérdésekről, 18 alattiaknak! - Péterné Sztanik Nikolett iskolavédőnő tanácsai

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 - 153-Lélekmód:

15:00 – Délutáni Hazafelé Magazin és Igéző

18:00 – Jóllét: Karácsonyi menü! - beszélgetés Illés Lajos vendéglátós szakoktatóval, aki évtizedeken át tanította, oktatta, nevelte Halason a jobbnál-jobb szakembereket. Az országos szinten is elismert Illés Lajos a karácsonyhoz, szilveszterhez kapcsolódó hagyományos ételek, italok, sütemények elkészítéséhez ad praktikus ötleteket. Töltött káposzta, halászlé, mákos guba vagy valami más? Illés Lajos a régi gasztronómiai tradíciókat megőrizve vadonatúj receptekkel, tanácsokkal segít bennünket az ünnepi menü összeállításában. Illés Lajos a Jóllét magazinban! Érdemes meghallgatni!

19:00 – Szép Álmokat: Egy tolvaj szarka

19:15 – Irodalom az Éterben: Alexandre Dumas: Emma Lyonna

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel: Édes Árpád - Református (ismétlés) és Lélekműhely: A csoporttagság önazonosság erősítő hatásai 3.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Rejtő Jenő - Ezen egy éjszaka