Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Műsorajánló: 2014.10.14. Kedd

Írta:

FRISS riportjaink 2014.10.14. - én kedden: 10 órától az biTmobil magazinunk újabba adása, melyben a két műsorvezető kalauzol el bennünket, az informatika világába valamint 14 órától:

5:00 – Serkenj fel!  - Bödecs Pál igehirdetése lesz hallható

6:54 – A nap igéje lesz hallható

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin Szőri Attilával

10:00 – biT mobil– Informatikai tájékoztató magazin: következő adása lesz hallható, melyben a két műsorvezető kalauzol el bennünket, az informatika világába

11:00 – Rövid Tájékoztató hírek Kiskunhalasról – Vedd és Olvasd, Halasi Sportélet, Madárhangzók

14:00 – Jóllét magazin: - Kineziológiáról, alkalmazási területeiről beszélget Benkőné Fehér Katalin kineziológussal a riporter Németh Andrea

15:00 – Diákszerviz: Beszélgetés a Fazekas Általános Iskola tanulóival

16:00 – Délutáni Hazafelé magazin Brinkus Helgával

19:00 –  Szép álmokat: Hollós Mátyás; Hó hideggel és reménnyel; A malacon nyert kislány  mese lesz hallható

19:15 – Irodalom az éterben: J.K.Rowling: Harry Potter és az Azkabani fogoly

20:00 – Diákszerviz Újratöltve: a délutáni adás ismétlése, beszélgetés a Fazekas Általános Iskola tanulóival

21:00 – Lélekműhely: Pál Ferenc atya előadás sorozatának következő része: A tanult tehetetlenség irodalmi ábrázolása: Kaffka. Megküzdési stratégiák: I. indirekt (érzelem központú) mód: 1. menekülés; 2. (figyelem) elterelés; 3. fenyegetettség leértékelése; 4. én kifejezés (kibeszélés, megbeszélés); II. direkt (probléma központú) megküzdés: 1. átértékelés; Példák a különböző megküzdési stratégiákra: betegség, emberi kapcsolatok/párkapcsolat, Istenkapcsolat vonatkozásában. (Mária Rádiótól átvett műsor)

22:00 – Életutak: Fekete Ágnes riportjai: Egy fiatal és egy 90 éves ember mondja el, hogy mit jelentett neki a kollégium és a hagyomány. Először Simonfi Zsuzsannát, majd Elekes Pált hallhatják.