Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Hírek, érdekességek

Ingyenes, online nézhető filmek gyereknapra (computerworld.hu)

A közelgő gyereknap alkalmából harmincnégy animációs filmet és sorozatot ajánl a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa azokból a filmekből, amelyeket a Magyar Média Mecenatúra Programban támogatott és jelenleg online nézhetők. Az érdeklődők egyebek mellett népmesékből, gyerekdal-feldolgozásokból, űrutazást, történelmet, természettudományi ismereteket bemutató vagy épp a családról, barátságról, városi életről szóló alkotásokból válogathatnak.

2019-05-24 09:35:27 Szerkesztette: Szabó-Kocsis János Bővebben…

Amikor folyton aggódsz valamiért: ezt teheted a szorongó gondolkodás ellen (bien.hu)

Az, aki életében nem szorongott ok nélkül, nagyon nehezen érti meg, hogy min megy keresztül valaki, aki viszont kórosan aggódik minden miatt, és hajlamos túlgondolni a legapróbb részleteket is. Egy szorongó ember mindennapjait igencsak megkeserítheti a folytonos aggódás, és az élete rengeteg aspektusára rányomhatja a bélyegét. Az alábbi csak néhány példa arra, hogy a komoly szorongással élők miben szabotálják a saját mindennapjaikat.

2019-05-24 09:03:41 Szerkesztette: Szabó-Kocsis János Bővebben…

Május 29-re hirdetett sztrájkot a PDSZ

Az egész ágazatra kiterjedő pedagógussztrájkot hirdetett meg május 29-re a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének (PDSZ) elnöke a szakszervezeti majálison – írta a Népszava.

2019-05-17 13:46:08 Szerkesztette: Szabó-Kocsis János Bővebben…

Bárhol, bármikor...

Sokat utazol? Nincs a közeledben egy rádió? Nem vagy a vételi körzeten belül? Sebaj! Töltsd le okostelefonodra az ingyenes Tunein alkalmazást és máris hallgathatod rádiónk adását élőben bárhol, bármikor!

Töltsd le telefonodra még ma! Töltsd le még ma a telefonodra!