Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Egyre több a medve Magyarországon: ismét felbukkant egy példány (hellovidek.hu)

Írta: Szabó-Kocsis János

Ismét medve kóborol Magyarországon - hangzott el az M1 aktuális csatorna Híradójában vasárnap.

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szalonnán láttak egy medvét, ahogy végigszaladt a településen. Két szemtanúja is volt az esetnek. A szemtanúk az Aggteleki Nemzeti Parknak fotókat is küldtek. A szakemberek a településen kívül is találtak nyomokat, s azok alapján úgy vélik, kifejlett példányról lehet szó - mondták.

Rózsa Sándor, a nemzeti park osztályvezetője az M1-nek azt mondta, ha valaki medvével találkozik, legyen megfontolt, ne kapkodjon, ne tegyen olyat, amit a medve támadásnak vélhet. Az osztályvezető közlése szerint az elmúlt években több lakott településen is láttak medvét. Tavaly júniusban például Miskolcon filmeztek le egy medvét, ahogy keresztülszaladt az úton - hangzott el a Híradóban.

Forrás: https://www.hellovidek.hu/eletmod/2019/02/04/egyre-tobb-a-medve-magyarorszagon-ismet-felbukkant-egy-peldany



Bárhol, bármikor...

Sokat utazol? Nincs a közeledben egy rádió? Nem vagy a vételi körzeten belül? Sebaj! Töltsd le okostelefonodra az ingyenes Tunein alkalmazást és máris hallgathatod rádiónk adását élőben bárhol, bármikor!

Töltsd le telefonodra még ma! Töltsd le még ma a telefonodra!