Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Vezet a Halas Rádió!

Írta: Szabó-Kocsis János

A független hallgatottságmérést végző NMHH - M-Meter - ©Kantar- Hoffmann legutóbbi, 2018 decemberi hallgatottsági adatai szerint Kiskunhalas és környékének leghallgatottabb rádiója lett a Halas Rádió, megelőzve ezzel olyan adókat, mint a Kossuth, a Petőfi vagy a Retro!

Nemrégiben a Reformátusok Lapja közölt rólunk cikket, melyből kiderült, hogy sokan hallgatják rádiónkat otthon és munkahelyeken, kedveltek műsoraink és az általunk játszott zenék.

A rólunk megjelent írásban Bödecs Pál főigazgató, lelkész, a rádió elnöke kiemelte: nem csak ellenségként lehet tekinteni egymásra – pedig ez a médiában gyakran sugallt és megszokott hozzáállás. Lehet szeretetben élni. Bizalommal fordulunk a hallgatókhoz, és erre akarjuk őket is tanítani: hogy merjenek nyitottak lenni, bízni egymásban és Istenben. Az a célunk és a küldetésünk, hogy eljuttassuk őket idáig – tette hozzá.

Csányi Ágnes, a Halas Rádió főszerkesztője aláhúzta: az örömhírt, a pozitív életszemléletet akarjuk átadni a hallgatóinknak. Magyarországon ebből hiány van: sok a szorongás, a félelem, ezzel szemben mi fel akarjuk mutatni, hogy van szeretet, van Mesterünk és van örömhírünk – mondta.

Az öt éve működő közösségi rádiónk fenntartója a Kiskunhalasi Református Egyházközség.

Az FM 92,9 MHz-en és online (www.halasradio.hu) is hallgathatóak vagyunk, míg adásaink nagy része honlapunkon, a Hangalbum menüpont alatt visszahallgatható.

A bizalom hangja – ez a szlogenünk. Ezt a bizalmat köszönjük hallgatóinknak és továbbra is igyekszünk segíteni, örömtelibbé tenni műsorainkkal életüket és mindennapjaikat!



Bárhol, bármikor...

Sokat utazol? Nincs a közeledben egy rádió? Nem vagy a vételi körzeten belül? Sebaj! Töltsd le okostelefonodra az ingyenes Tunein alkalmazást és máris hallgathatod rádiónk adását élőben bárhol, bármikor!

Töltsd le telefonodra még ma! Töltsd le még ma a telefonodra!