Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Film készült a halasi Juhász-lányokról

Írta: Szabó-Kocsis János

Várhatóan tavasszal, az Uránia Filmpalotában mutatják be a Vonal felett című dokumentumfilmet, amelyet a két kiváló halasi úszóról, Juhász Adélról és Juhász Jankáról, édesanyjukról, Juhászné Kleczli Katalinról és edzőjükről, Novotny Attiláról forgatott Nagy Anikó Mária. Olyan pillanatokat is megmutat az alkotás, amely eddig rejtve volt a nyilvánosság előtt.

Vonal felett. Ez a címe annak a 70 perces dokumentumfilmnek, amelynek a halasi Juhász-lányok a főszereplői. A Nagy Anikó Mária vezette stáb másfél éven keresztül követte nyomon Adél, Janka, édesanyjuk Katalin és edzőjük, Novotny Attila mindennapjait. Versenyeken, az otthonukban, az uszodában, a balatonfüredi világbajnokságon forgott a kamera, a több száz órányi nyersanyagból született meg az alkotás, amelynek előzetesét már meg lehet tekinteni (http://www.halasmedia.hu/rovatok/sport/film-keszult-a-juhasz-lanyokrol).

Ez a két perc már megmutatja a film realisztikus értékeit, és betekintést enged egy sikertörténet hátterébe, annak minden előnyébe és hátrányába is. Mint megtudtuk, a filmet a tervek szerint tavasszal mutatják be az Uránia Filmpalotában.

Forrás: http://www.halasmedia.hu/rovatok/sport/film-keszult-a-juhasz-lanyokrol



Bárhol, bármikor...

Sokat utazol? Nincs a közeledben egy rádió? Nem vagy a vételi körzeten belül? Sebaj! Töltsd le okostelefonodra az ingyenes Tunein alkalmazást és máris hallgathatod rádiónk adását élőben bárhol, bármikor!

Töltsd le telefonodra még ma! Töltsd le még ma a telefonodra!