Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Aktuális

FINNORSZÁGBAN fogta a Halas Rádió FM adását egy amatőr rádiós!

Nem mindennapi levelet kapott szerkesztőségünk a minap. A finnországi amatőr rádiós Markó Brask néhány másodperc erejéig antennái segítségével hallgatni tudta a Halas Rádió adását! Többszörös csodával felérő véletlenEKnek kellett együtt állniuk mindehhez, rendkívül különleges légköri viszonyok, az elcsípett néhány másodpercben éppen elhangzott a rádió azonosító! Mindez HIHETETLEN, DE IGAZ, visszaellenőriztük mentéseinkből. Immár bizonyítottam is tudjuk, hogy a Halas Rádiót az egész világon hallgatják:)

2015-11-04 13:12:38 Csányi Ágnes Bővebben…

Szabadságok, pihenések

A Halas Rádió szünet nélkül működik nyáron is 24 órában. Ám valójában mi is emberek vagyunk(?), így időnként egyik-másik munkatársat, riportert nélkülöznünk kell 1-1 hétre, hogy boldogabban, frissebben kapjuk visszaJ Ha időnkét több ismétléssel találkoznak hallgatóink a nyári szünetben, akkor ennek ez az oka. A diákszerviz adások szünetelnek a nyári szünetben, mivel érdekes módon a diákok nyáron jóval elfoglaltabbak. Meg kell ismerniük önmagukat és az iskolán kívüli világot, egyszóval szeptembertől folytatjuk majd a velük való beszélgetéseket!

2015-08-07 10:48:35 Csányi Ágnes Bővebben…

Radio Gaga helyett, Rádió Baba

Nagy-nagy örömünkre, izgatott várakozás után megszületett a Halas Rádió első babája! Suhajda Zsolt zenei szerkesztőnk, produkciós munkatársunk és Nagy Andrea, marketing munkatársunk első gyermeke ő: Suhajda Zalán.

2015-08-07 10:43:38 Csányi Ágnes Bővebben…

Új műsorvezető a fedélzeten

Nagy örömünkre Posztobányi Vanda műsorvezetőnket sok-sok keresés után végre pótolni tudtuk. Van egy új, kedves és friss hangunk, Kántor Dalma, akit július 20-tól hallhatnak hallgatóink!

2015-07-31 08:15:38 Kántor Dalma Bővebben…

Bárhol, bármikor...

Sokat utazol? Nincs a közeledben egy rádió? Nem vagy a vételi körzeten belül? Sebaj! Töltsd le okostelefonodra az ingyenes Tunein alkalmazást és máris hallgathatod rádiónk adását élőben bárhol, bármikor!

Töltsd le telefonodra még ma! Töltsd le még ma a telefonodra!

Legújabb hanganyagok

Leghallgatottabb hanganyagok

Ki van most vonalban

Oldalainkat 69 vendég és 0 tag böngészi

Partnereink

Babud és Társa

Babud és Társa

Krausz és Társai

Krausz és Társai

Belvárosi patika

Belvárosi patika

Merkbau Zrt.

Merkbau Zrt.

Bács-Gazda Coop Kft.

Bács-Gazda Coop Kft.

Sigron Magyarország Kft.

Sigron Magyarország Kft.

Szent Péter és Pál Katolikus Főplébánia

Szent Péter és Pál Katolikus Főplébánia

Halas és Környéke Méhészeti Egyesület

Halas és Környéke Méhészeti Egyesület

 FÁRSZER  Épületgépészeti kis- és nagykereskedés

FÁRSZER Épületgépészeti kis- és nagykereskedés

Magyar Borfutár Borkereskedés

Magyar Borfutár Borkereskedés

Halas-Cel Kft.

Halas-Cel Kft.

Rézmozsár Étterem és Panzió

Rézmozsár Étterem és Panzió