Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Hat láb, két szív, egy büszkeség, avagy a Hard Dog Race - Púza Andrással a Hard Dog Race megálmodójával beszélgetünk

Műsorvezető: 2021. április 29. csütörtök, 18:31 Meghallgatva: 1181 alkalommal

András igen különös életútját nehéz egy riportba belefoglalni, mégis megpróbálom a lehetetlent. Minden kutyás interjúban igyekszem kideríteni, hogy a partnerem hogyan lett kutyás, mikor "kutyásodott" el. Sokan, sokféleképpen szeretjük a kedvenceinket, van aki a kanapén szeret tévézni a kutyájával, van aki mindenféle trükköt tanít neki és van aki a sárban is fetreng a kutyájával. Na, nekik ismerős András neve és az amit létrehozott, képvisel. De mi is az a Hard Dog Race? Aki járt már ezen a versenyen, tudja, hogy nem feltétlenül a helyezésről, az éremről szól.
Kutya és gazda egy közös célért küzdenek, együtt mindenen át. Szó szerint. András mesél nekünk arról, hogy hogyan jött a Hard Dog Race ötlete, mikor és hol volt az első verseny. 2016 óta rengeteg változáson, fejlődésen ment át az esemény. Ezekről is hallani fogunk a mai adásban. A Hard Dog Racenek küldetése van, nem is akármilyen, nem csak egy szimpla terepfutó verseny, például a Not Just Run versenyből befolyt összeg egy részét minden évben jótékony célra ajánlják fel. Valamint választ kapunk arra is, hogy hogyan és milyen feltételekkel indulhatunk egy ilyen versenyen. Tartsanak velünk!

Adás hallgatása