Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

"Miért gondolod, hogy nem tudod megtenni, csak azért mert félsz tőle?" - Acsai Gabriella családállítás vezetővel beszélgetünk

Műsorvezető: 2021. november 11. csütörtök, 09:20 Meghallgatva: 1411 alkalommal

Dan Millmann gondolatával indul ez a beszélgetés, melyben Acsai Gabriella vezető mesél a családállítás eredetéről, működéséről. Ma már sokan hallhattak erről az eredményes önsegítő módszerről, mely Hellinger német pap, tanár nevéhez köthető, de gyökerei Afrikából erednek. Ha van egy elakadásunk, amelyet nem tudunk tudatosan megoldani, főleg, ha újra és újra előkerül az életünkben nagyszerű segítség lehet a családállítás. Magyarázata az eredményes segítésnek, hogy Hellinger szerint van egy családi információs mező, melyben mindannyian benne vagyunk őseinkkel, családunk szűkebb, bővebb tagjaival együtt. Ebben a mezőben lehetnek olyan elemek, melyekre a módszer segítségével rálátva, azt tudatosan megélve, elengedve megoldást találhatunk. Gabi évek óta vesz részt, 2 éve rendszeresen vezetőként segíti a családállítási alkalmakat. November 20-án városunkban is csatlakozhatnak Gabi csoportjához, akiket megszólított ez az út. A legfontosabb az önmunka az életünkben, ahogy Gabi fogalmaz, bizony nem mindig könnyű szembenézni ezekkel a kérdésekkel, de egészen biztosan másként fogjuk élni az életünket, ha ezekkel az életleckékkel szembenézünk! Mindenképp tartsanak velünk a beszélgetésbe!

Adás hallgatása