Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

A magyarországi Continental Singers csapatának vezetőjével, Szentpétery Mózessel, és Jánosi Teodóra együttes taggal beszélgettünk

Műsorvezető: 2022. szeptember 15. csütörtök, 10:14 Meghallgatva: 511 alkalommal

Lélekemelő és csodálatos, ha valaki már korán Jézusban való hitre talál, pláne arról énekben és közösségben számot is adhat. Ez történt Mózessel, akinek édesanyja már magzati korban átadta a Continentál ökumenikus dicsőítő közösség szellemiségét és örömét. Megismerjük Mózes életútját, hogyan vált huszonéves korára a felnőtt közösség turnéinak vezetőjévé. Egyáltalán mit is jelent ez a nemzetközi szintű, 60-as évektől működő, koncertező, bizonyságot tevő közösség? No és büszkeség, ma hazánkban működik a legelevenebben ez a lelki ébredést idéző munka! Természetesen meghallgatjuk végül Jánosi Teodóra sziládys diákot, aki két éve kapcsolódott be a koncert turné sorozatba. Milyen csodálatos élmény és szolgálat számára mindez! Feltétlen tartsanak velünk!

Adás hallgatása