Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

33 diák Malagán 2022 novemberében - Erasmus diákmobilitásról mesélnek Klemné Lipka Dorottya, Gazdag Éva pedagógus kísérők és Gszelmann Edvárd, Kriszt Ármin és Viszmeg Ninetta Judit diákok

Műsorvezető: 2022. november 25. péntek, 09:14 Meghallgatva: 493 alkalommal

2022 november 6-tól az Erasmus diákmobilitás keretében tíz napot töltöttek Malagán a Szilády gimnázium 33 főnyi 10.-es tanulója négy kísérőtanárral. Tanáraik a nyilatkozó kísérőkön kívül még Németh István matematika, digitális kultúra és Andáné Andrea ének-zene szakos pedagógusok voltak. A diákok három csoportban tanultak, digitális kompetencia témakörben, a spanyol kultúra megismerésében, valamint a más kultúrák megismerésében és társadalmi integráció témakörében bővültek ismereteik. Mindezt természetesen angol nyelven. A tanuláson kívül rengeteget tapasztaltak, láttak bikarodeó helyszínt, eredeti spanyol táncot, melyet ki is próbálhattak. No és sokan először utaztak repülővel, először fürödtek a tengerben, és sokan először próbálták ki magukat idegen nyelvi környezetben! Tartsanak velünk a részletekért!

Adás hallgatása