Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Sziládys Erasmus pályázat 2. fordulójáról Kiss Tamás pályázati koordinátorral, Kelemenné Márkus Ágnes és Csiszár Katalin főszervező tanárokkal beszélgetünk

Műsorvezető: 2023. március 16. csütörtök, 13:38 Meghallgatva: 364 alkalommal

Több mint 70 millió forint értékben csoportos és egyéni, diák és tanár utazások, továbbképzések valósíthatók meg az akkreditált Erasmus pályázati csomag második fordulójának keretében, mely 2022 őszétől másfél éven keresztül fog zajlani. Az előző fordulóhoz hasonlóan ismét közel 100 diák kiutazására fog sor kerülni, valamilyen formában. Tamás, Katalin és Ágnes alkotják az iskolai EKCS-t, azaz Erasmus koordinációs csapatot, akik felelnek az utak megszervezésért, a partner iskolákkal való kapcsolatfelvételért, az utazásra jelentkező diákok pályáztatásának szempontjaiért, tanárok felkészítésért, no és a költségkeret kalkulálásáért. Hatalmas feladatok ezek, de hatalmas az előny is, melyet ezek a programok képviselnek! Tartsanak velünk a részletekért!

Adás hallgatása