Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Márc. 22-én 13-kor előadások a kiskunsági tájhasználatról a Csipkeházban – Fehér Péterrel a Vasvarjú Természetvédelmi Alapítvány vezetőjével beszélgetünk

Műsorvezető: 2023. március 17. péntek, 10:21 Meghallgatva: 194 alkalommal

A Vasvarjú Természetvédelmi Alapítvány és Hazatalálás Baráti Kör szervezésében: Víz, erdő vagy gyep? – avagy a kiskunsági tájhasználat 21. századi kihívásai címmel Dr. Tölgyesi Csaba, valamint Dr. Báder László tartanak előadást többek között. A vízgazdálkodással igen komoly bajok vannak, nem véletlen, hogy az előadók a kiskunsági táj megfelelő, vagy túlhasználtságára hívja fel a figyelmet, különösen a vízfogyasztást illetően. Milyen is az alföldi erdők, különösen a fenyők vízmegtartása, vagy épp meg nem tartása, vagy a saját vízfogyasztásuk? Az előadások egy rendkívül fontos, és szó szerint égető problémára hívják fel a figyelmet, reméljük mindez kezdeti lépése a megoldások felé vezető utaknak! Tartsanak velünk a beszélgetésbe, s ha tehetik látogassanak el az előadásra.

Adás hallgatása