Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

A Borostyán Waldorf Általános Iskola nyílt hete lesz márc. 27-31-ig, Csóné Gábor Mariannal és Mogyorósi Enikő pedagógusokkal beszélgetünk a Waldorf oktatás előnyeiről

Műsorvezető: 2023. március 27. hétfő, 08:41 Meghallgatva: 516 alkalommal

2018 óta működik Kunfehértón a waldorf módszerrel működő általános iskola. Mariann osztálytanító segítségével beleláthatunk a waldorf módszer előnyeibe és jellegzetességeibe. Az osztálytanítók 1-8.-ig végigkísérik a diákokat, alapvetően ők tanítják a tanulóknak a legtöbb tantárgyat, szakos kollégák egészítik ki az oktatás munkájuk mellettük. Biztonság ez a diákoknak is, hisz van egy biztos és állandó személy számukra a 8 év során. A művészeti oktatás, a dráma órák és a mozgásoktatás rendkívül fontos a tanítás során, hisz az érzelmi és test intelligencia fejlesztése nagyon fontos dolog, segíti a gondolkodás fejlődését is, és elégedett boldog fiatalokat formál. Enikő német tanárként segít belátnunk a nyelvvoktatásuk jellegzetességeibe. Tartsanak velünk a részletekért, és látogassanak ki a nyílt hétre. A közvetlen tapasztalat a meggyőző lesz!

Adás hallgatása