Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2020. 10. 22. Csütörtök

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Varga - Pál Ibolya, orvos 2. rész

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Szabó Magda - Freskó

5:30 – Serkenj fel! –  Édes Árpád -Református

6:00 – Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp:(előző napi adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – Babusgató: Éltető érintés! Az érintés, simogatás, babusgatás elengedhetetlen a gyermekekkel való foglalkozás során. Pszichológiai vizsgálatokkal bizonyították, hogy egész életünk során rendkívül fontos szerepe van a személyiségünk fejlődésében, életünkben az érintésnek. Ölelésből sosem elég. A másik emberrel való fizikai kapcsolat, legyen az kézfogás, ölelés, érintés életünk fontos része. Vendégem: Kantár-Polyák Kamilla tanácsadó szakpszichológus a Kiskunhalasi Nevelési Tanácsadó munkatársa. Tartsanak velünk! (ismétlés)

11:00 – Bitmobile: (ismétlés)

12:00 – Retro magazin:Jóllét: Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan! - Alter Róbert úrral beszélgetünk

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp: Magazinunk mai vendége Szabó Judit a JuMa kutyaiskola vezető oktatója. Kutya egészség 2.0. Folytatjuk az előző heti témát. A mai adásban beszélgetünk a tipikus szem betegségekről, fül betegségekről és bőr betegségekről, ezek felismeréséről és kezeléséről. Valamint megtudhatjuk Judittól, hogy mi köze van a bűzmirigynek a fülgyulladáshoz! Tartsanak velünk!

14:00 - 153-Lélekmód:

15:00 – Délutáni Hazafelé Magazin és Igéző

18:00 – Jóllét: Tüzes Kunok! - beszélgetés Gerner József parancsnokkal. Hat évvel ezelőtt megalakult a Tüzes Kunok Járási Mentőcsoport, amely önkéntes tevékenységével már nagyon sokszor segítette a tűzoltók, katasztrófavédők gyakran emberfeletti munkáját. Vízelöntés, fakidőlés, eltűnt személyek felkutatása, erdőtűz - a Tüzes Kunok segítenek. Gerner József az elmúlt időszak legérdekesebb eseményeit meséli el a Jóllét magazinban.

19:00 – Szép Álmokat:

19:15 – Irodalom az Éterben:Szabó Magda: Abigél

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel: Édes Árpád - Református (ismétlés) és Lélekműhely: Erich Fromm: A per című (F. Kafka) mű elemzése Spiritualitás: Isten akarja, hogy áldott legyek! Komplexus kinövése: tisztelettel nézni saját magamra 1.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: J.R.R. Tolkien - A Gyűrűk Ura - A király visszatér