Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2020. 10. 28. Szerda

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Pótor József

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Gilbert Keith Chesterton - Brown atya botránya

5:30 – Serkenj fel!- Baptista igehirdetést hallhatnak

6:00Halasi Kaleidoszkóp: Hulladékgazdálkodási rendelet megújítása, lombgyűjtés, bölcsődék, óvodák munkaterve, Kiskunhalas Város Szociális Ellátásáért Díj odaítélése, TérZene, adventi koncertsorozat - beszélgetés Kuris István László alpolgármesterrel. (az előző napi adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – Ziccer: A dobogó tetején álltunk! - beszélgetés Jáger Teklával és Hegyi Mirával. A Halas-Fitness Egyesület két tehetsége országos bajnoki címet nyert. Tekla életében először, Mira már harmadik alkalommal. A Bibó-gimnázium diákjai heti, minimum négy edzésen vesznek részt és közben kitűnően tanulnak. Hogyan csinálják? Mi a titkuk? Van egyáltalán? Két csinos, okos, rendkívüli tehetség a Halas Rádió Ziccer című sportmagazinjában. Érdemes meghallgatni őket!

11:00 – Jóllét: Tüzes Kunok! - beszélgetés Gerner József parancsnokkal. Hat évvel ezelőtt megalakult a Tüzes Kunok Járási Mentőcsoport, amely önkéntes tevékenységével már nagyon sokszor segítette a tűzoltók, katasztrófavédők gyakran emberfeletti munkáját. Vízelöntés, fakidőlés, eltűnt személyek felkutatása, erdőtűz - a Tüzes Kunok segítenek. Gerner József az elmúlt időszak legérdekesebb eseményeit meséli el a Jóllét magazinban. (ismétlés)

12:00 – Retro magazin: Tudomány mai állása

13:00 - Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 – Sztárportré: Válogatást hallhatnak az előző adások riportjaiból. (forrás: sztarportre.hu) (ismétlés)

15:00 – Délutáni Hazafelé magazin és Igéző

18:00- Érdekes emberek: Hazai tájakon. Az Érdekes Emberek mai adásában a kiskunsági Tartós szegfű élőhelyétől elindulva, Magyarország számos pontjára látogatunk el. Útba ejtjük többek között Tatát, ahol a tó és a vár felejthetetlen együttesében gyönyörködhetünk. Szűcsné Gáspár Ida, aki már a fél világot (vagy majd' az egészet) bejárta, ezúttal hazai tájakkal ismertet meg bennünket. Ajánlom, hogy egy műsor erejéig (de ha megtehetik, valóságosan is) járják végig az adásban említett helyeket! Nem fogják megbánni! Jó szórakozást kívánunk! (ismétlés)

19:00 – Szép Álmokat:

19:15 – Irodalom az Éterben: Homérosz: Odüsszeia

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel! - Baptista igehirdetést hallhatnak és Lélekműhely – A komplexusokból kivezető út, megoldások, lehetőségek A komplexusok variációi 1.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: J.R.R. Tolkien - A Gyűrűk Ura  -  A király visszatér