Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2021. 06. 16. Szerda

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Dr. Polák László 2.rész

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Gilbert Keith Chesterton - Brown atya botránya

5:30 – Serkenj fel!- Baptista igehirdetést hallhatnak

6:00Tájékoztató rovatunk –Halasi kaleidoszkóp: (az előző napi adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje                                                                         

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – Ziccer: Én még mindig nem tudom megemészteni! - beszélgetés Agócs Zoltánnal a Faddikorr Kiskunhalasi FC vezetőedzőjével a Ziccerben. Vesszőfutás vagy ez a realitás? Mi történt Soltvadkerten az utolsó fordulóban? Merre tovább KFC? Kérdések és válaszok kendőzetlenül a Ziccerben. Meg kell hallgatni!

11:00 – Jóllét: Bohóc akartam lenni és ez részben sikerült! - beszélgetés Andrási Szabolcs tanár úrral. A Bibó-gimnázium nyelvtanára a napokban vehetett át eddigi tevékenységéért,  munkájáért városi kitüntetést, amely egyben egy jubileumot is köszöntött, hiszen éppen a negyvenedik tanévét "koptatja" a jól ismert pedagógus. Hogyan kezdődött, majd hogyan folytatódott a tanári pálya a számára? Mi van vele most és mik a tervei a közeli évtizedekre? A beszélgetés többek között ezekre a felvetésekre is választ ad. Érdemes meghallgatni!(ismétlés)

12:00 – Retro magazin: Tudomány mai állása

13:00 - Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 – Sztárportré: Beszélgetések ismert emberekkel, és mély témák hétről hétre. Téma: Különleges pillanatok. Vendégek: Berkes Gabriella - Kocsis Tibor- Buch Tibor (forrás: sztarportre.hu) (ismétlés)

15:00 – Délutáni Hazafelé magazin és Igéző

18:00- Érdekes emberek:

19:00 – Szép Álmokat: Csukás István: Sokan vagyunk, de ez jó

19:15 – Irodalom az éterben: Star Wars: A klónok támadása

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel: Baptista igehirdetést hallhatnak (ismétlés), Lélekműhely – A mese bölcsessége a párkapcsolat titkáról 3. 1.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: J.R.R. Tolkien - A hobbit