Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2022. 05. 18. Szerda

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Varga Gábor Vilmos előadóművész, énekes

3:00 – Irodalom az éterben (ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Szabó Magda - Abigél

5:30 – Serkenj fel!- Baptista igehirdetést hallhatnak

6:00 – Helyi hírek

6:10 – Játssz velünk #12 (Carcassonne, The Castles of Burgundy, az Azul sorozat, Calico, Kingdomino, Mennyei ser) - Péli Csaba ajánlója. "Nem alkalmas vezetőnek az, aki nem vágyik nagyon erősen a hatalomra, sőt már az sem, aki vágyik ugyan rá, de ezt nem hajlandó magának nyíltan bevallani." (Mérő László - matematikus, pszichológus) Az “építész” játékok. Miért jó a lelkünknek, még akkor is, ha nem mi nyerünk? Együtt vagy külön jobb építkezni? Szakkifejezések: lapkalehelyezés. Különböző játékos képességeket használó játékok: Carcassonne, The Castles of Burgundy, az Azul sorozat, Calico, Kingdomino, Mennyei ser(az előző napi adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Helyi hírek

7:10 – Reggeli Ébresztő magazin

8:00 – MTI Országos hírek

9:00 – MTI Országos hírek

10:00 – Helyi hírek

10:10 – Ziccer: Egy gól döntött! - beszélgetés Nagy Gáborral és Ifkovics Zoránnal a halasi rendezésű megyei kézilabda négyes döntőről. A Kiskunhalasi UKSC végül, parázs párharcban a döntőben, egy góllal kapott ki a Mizse KC együttesétől. A kézilabda nagy-nagy volt ünnepe volt ez a hétvége! Többek között erről is beszél a két szimpatikus sportember a Ziccerben. Érdemes meghallgatni!

11:00 - MTI Országos hírek

11:10 – Jóllét:A rúdfitness sportról, testi-lelki egészségről, gyógyulásról vall Lipka Mariann. Több városban is tart edzéseket, többek között Halason is Lipka Mariann pedagógus és rúdfitness, karika edző. Mi is ez a sport? Nem gondolnánk, hogy a legkeményebb erőnlétet adó, és egy igen gyors fejlődésre lehetőséget adó sportágról van szó, mely már 12 éves kortól gyakorolható. A sport mellett megismerjük Mariann életútját, hogyan gyógyult meg egy igen súlyos betegségből, hogyan oldotta fel azokat a blokkokat lelkében, melyek elvezették őt párjával az örökbefogadás lehetőségéig? Mi is az a Nyitott bölcső program? Hogyan függ össze test és lélek edzettsége, gyógyulása? Megtudják, ha velünk tartanak ebbe az őszinte és mély beszélgetésbe! (ismétlés)

12:00 – Helyi hírek

12:10 – Retro magazin: Tudomány mai állása

13:00 -MTI Országos hírek

13:10 – Lelkifröccs:

14:00 -Helyi hírek

14:10 – Sztárportré: Beszélgetések ismert emberekkel, és mély témák hétről hétre. Beszélgetések ismert emberekkel, és mély témák hétről hétre. Téma: Ajándék. Vendégeink: Friderika, Zoltán Erika, Danics Dóra, Judy, Szirtes Edina (ismétlés)

15:00 -MTI Országos hírek

15:10 – Délutáni Hazafelé magazin és Igéző

16:00 - Helyi hírek

17:00 - MTI Országos hírek

17:10 – Érdekes emberek: Határtalanul, Erdélyben. A KRK Szilády Áron Gimnázium 8/a osztályával 5 napot töltöttünk Erdélyben. Felejthetetlen élményt jelentett azok számára is akik először látták történelmünk azon tájait, amelyet egy rossz döntés miatt elveszítettünk. De nekünk is, akik ki tudja hanyadjára voltunk Parajd, Korond, Csíksomlyó vagy éppen Nagyvárad tájékán, újra izgalmas élménnyé vált az utazás! Balog Csilla osztályfőnökkel és diákjaival beszélgetünk, fogadják szeretettel!

18:00 - Helyi hírek

18:10 – Irodalom az éterben: Kosztolányi Dezső - Esti Kornél

19:00 -MTI Országos hírek

19:10 – Szép Álmokat: Pinokkió

19:25 – Irodalom az éterben:Victor Hugo - A párizsi Notre-Dame

20:00 -Helyi hírek

20:10 – Irodalom az éterben:Gárdonyi Géza - Egri Csillagok

21:00 -Helyi hírek

21:10 – Serkenj fel: Baptista igehirdetést hallhatnak és Lélekműhely: Pál Feri atya előadását hallhatják

22:00 -Helyi hírek

22:10 – Éjjeli virrasztó irodalom:Thomas Mann - A kiválasztott