Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2022. 11. 30. Szerda

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Turócziné Tóth Valéria 2. rész

3:00 – Irodalom az éterben (ismétlés)

4:30 – Serkenj fel!- Baptista igehirdetést hallhatnak

5:00 – Hajnali virrasztó irodalom: David Morrell: A rózsa szövetsége

6:00 – Helyi hírek

6:10– Játssz velünk!#37 (The Crew-sorozat, Mysterium és Mysterium Park, The Mind és The Game, Similo) - Péli Csaba ajánlója. "Rendelkezhetünk a világ összes kommunikációs eszközével, de az emberi tekintettel semmi sem ér fel.” (Paulo Coelho, brazil író) Nagyon sok játékban fontos a jó kommunikáció, a meggyőzőképesség, a jó “beszélőke”. De mi van, ha egy játékban pont a kommunikáció, ami tilos? Korlátozott kommunikációval működő játékok: The Crew-sorozat, Mysterium és Mysterium Park, The Mind és The Game, Similo. Műsorunk elérhető Spotify-on is a “Játssz velünk!” kifejezésre rákeresve, vagy az alábbi linken: https://open.spotify.com/show/4ra7woQliTAqPtiedDPVNg (az előző napi adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Helyi hírek

7:10 – Reggeli Ébresztő magazin

8:00 – MTI Országos hírek

9:00 – MTI Országos hírek

10:00 – Helyi hírek

10:10 – Ziccer: A szülők állnak mögöttünk! - beszélgetés Szloboda Mihállyal a Ziccerben. A városunkban jól ismert testnevelő, szakedző az atlétika megszállottja! Most egy kiemelkedő csapatmunka eredményeként új sportegyesületet alapított, hogy saját módszereivel, szellemiségével, gondolkodásmódjával készítse fel a gyerekeket az atlétika alapjaira. A "sportok királynője" a Ziccerben! Érdemes meghallgatni!

11:00 - MTI Országos hírek

11:10 – Jóllét: Preventőrök – 1. rész. Bemutatkozás. Hazánk dobogós helyezett a megelőzhető betegségek okozta halálozásban, a daganatos betegségekben. Dr Hegyi Barbarával beszélgetünk. Mit tehetünk? Kik is a Preventőrök? Hogy indult az egész? Dr. Hegyi Barbara fiatal orvosnő a szakértője egy most induló egészségvédő, megelőzést népszerűsítő magazinnak. Barbi orvosi diplomája megszerzése óta a Budapesti Onkológiai Központban dolgozik, sok nehéz esetet lát, kísér végig. Barátnőivel elhatározták, hogy a megelőzésre helyezik a hangsúlyt, tájékoztatják az embereket, milyen fontos és életmentők a megelőző szűrések. Mi az az időablak? Hol, hány éves kortól és milyen ingyenes, megelőző szűrések vannak? A Preventőrök posztjait az instagramon is elérhetik hallgatóink, valamint hetente megjelenő rádióriportokon keresztül szintúgy. Életmentő és életvédő információkhoz juthatnak bűbájos doktornőnk és társai jóvoltából! (ismétlés)

12:00 – Helyi hírek

12:10 – Retro magazin: Tudomány mai állása

13:00 -MTI Országos hírek

13:10 – Lelkifröccs: Szorongás - mit lehet vele kezdeni? A vágy csapdája - Kohout Zoltánnal beszélgetünk. Az embert két dolog kínozza az életben: a vágy és a félelem. Amíg meg nem tanuljuk elfogadni a jelent, addig nincs benső nyugalom, addig mindig van és lesz szorongás. Jó hír viszont, hogy a lélek épp úgy edzhető, mint az izmok.

14:00 -Helyi hírek

14:10 – Sztárportré: Beszélgetések ismert emberekkel, és mély témák hétről hétre. (ismétlés)

15:00 -MTI Országos hírek

15:10 – Délutáni Hazafelé magazin és Igéző

16:00 - Helyi hírek

17:00 - MTI Országos hírek

17:10 – Érdekes emberek: Sziládysok a Fülöp Márton Labdarúgás-történeti Vetélkedő döntőjében. Ködös, esős napon indultunk Budapestre, ahol a tragikusan fiatalon elhunyt labdarúgó nevével fémjelzett vetélkedő zajlott. Izgalmas felvezető után került sor a tényleges megmérettetésre; erről mesélnek a felkészítő tanárok és a résztvevő diákok: Keresztúri Attila és Tóth Ferenc tanár urak valamint a versenyzők: Kiss Attila Dezső, Magyar Dávid, Ternovszky Hunor Ferenc és Konkoly Tamás. Fogadják őket szeretettel!

18:00 - Helyi hírek

19:00 -MTI Országos hírek

19:10 – Szép Álmokat: Hófehérke

19:25 – Irodalom az éterben: Dávid Antal: A szolgadiák

20:00 -Helyi hírek

20:10 – Irodalom az éterben: Bohumil Hrabal - Őfelsége pincére voltam

21:00 -Helyi hírek

21:10 – Serkenj fel: Baptista igehirdetést hallhatnak és Lélekműhely: Pál Feri atya előadását hallhatják

22:00 -Helyi hírek

22:10 – Aréna