Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Műsorajánló: 2014.11.11. Kedd

Írta:

5:00 – Serkenj fel!  -  Bödecs Pál igehirdetése

6:54 – A nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin Szőri Attilával

10:00 – biT mobil– Informatikai tájékoztató magazin: következő adása lesz hallható, melyben a két műsorvezető kalauzol el bennünket, az informatika világába

11:00 – Rövid Tájékoztató hírek Kiskunhalasról – Vedd és Olvasd, Halasi Sportélet

13:00 – Önindító - Az Önindító pályakezdő fiatalok magazinunk vendége Dósa Döme, akivel Szurcsik Szonja beszélget a motorozásról illetve, hogy mik a férfi hiányszakmák és hogy a fiúk hogyan tudnak elhelyezkedni képességüknek megfelelően.

14:00 – Jóllét magazin: - Lépések  a tartós fogyás elérésére – A riporter Németh Andrea vendégei: Szabados Éva sportoktató és Kovács Betti, fogyatékkal élő,  aki több mint 25 kg-t lefogyott, elmondja hogyan sikerült elérni és megtartani jelenlegi súlyát.

15:00 – Diákszerviz: Beszélgetés Fazekas Általános Iskola diákokjaival

16:00 – Délutáni Hazafelé magazin Brinkus Helgával

19:00 –  Szép álmokat: Zsiráf Atyafi, Kismalac és a farkasok; Csőrszakáll király; Az állatok nyelvén tudó juhász

19:15 – Irodalom az éterben: J.K. Rowling: Harry Potter és a Tűz serlege

20:00 – Diákszerviz Újratöltve: Beszélgetés Fazekas Általános Iskola diákjaival (a délutáni adás ismétlése)

21:00 – Lélekműhely: Pál Ferenc atya előadás sorozatának következő része: A témacentrikus interakció szabályai Ruth Kohn alapján. Az empátia, a hitelesség, s az elfogadás hatásai Rogers nyomán. (Mária Rádiótól átvett műsor)

22:00 – Életutak: Fekete Ágnes riportjai: Szűcs M. Sándort hallják, aki Játékszenvedélyben töltötte el ifjúságának éveit. Ma szívesen elmondja fiataloknak, mennyire fontos, hogy megtanulják a határokat. Buda Béla pszichiáter a szakember szemével beszél arról, mennyire fontos világhálón csüngő világunkban, hogy meglássuk a határainkat, hogy tudjunk csendben lenni.