Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Hírek, érdekességek

NMHH támogatások

A Halas Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét és műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja. A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap az alábbi pályázatokon keresztül támogatja a Halas Rádiót: -RÁDIÓÁLLANDÓ 2021 - Hírpercek nevű helyi hírösszefoglaló készítését -REZSI 2022 -KMUSZ 2020

2022-07-08 06:31:19 Csányi Ágnes Bővebben…

Őfelsége, Madagaszkár magyar királya

Benyovszky Móric, a XVIII. századi világhírű magyar utazó, hajós, katona az indiai-óceáni szigetvilág első európai uralkodója születésének 280. és halálának 235. évfordulója alkalmából Benyovszky-emlékévnek nyilvánították 2021-et. Hétfőn tudományos konferenciát szerveztek az emlékére a Magyar Nemzeti Múzeumban, emlékérmet bocsátottak ki, musicalt is terveznek, és legfőképpen azt szeretnék elérni, hogy minél reálisabb képet kapjunk a gróf életéről.

2021-09-22 09:42:39 Szabó-Kocsis János Bővebben…

A tantermi tudáson túl indul az igazi verseny

– Jól láthatóan növekszik a diákok tudományok iránti érdeklődése az utóbbi években, köszönhetően a tanárok inspiráló munkájának is – mondta lapunknak Pakucs János, a 31. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny szervezőbizottságának elnöke, a Magyar Innovációs Szövetség (MISZ) tiszteletbeli elnöke a megméretés tegnapi bejelentése alkalmából.

2021-09-21 09:43:22 Szabó-Kocsis János Bővebben…

Nem minden házon éri meg a napelemes fűtést kiépíteni

Növekszik hazánkban a napelemekről üzemeltetett elektromos fűtési rendszerek népszerűsége, amit még feljebb tornázhat a november 15-tel induló kormányzati támogatási program. Egy ilyen beruházásnak – kifejezetten régi házak esetében – azonban több buktatója is lehet, amit alapos utánaszámolással el lehet kerülni. Ezekre hívta fel a figyelmet az Energiatakarék SLR Kft.

2021-09-20 07:01:54 Szabó-Kocsis János Bővebben…

Bárhol, bármikor...

Sokat utazol? Nincs a közeledben egy rádió? Nem vagy a vételi körzeten belül? Sebaj! Töltsd le okostelefonodra az ingyenes Tunein alkalmazást és máris hallgathatod rádiónk adását élőben bárhol, bármikor!

Töltsd le telefonodra még ma! Töltsd le még ma a telefonodra!

Partnereink

Babud és Társa

Babud és Társa

Krausz és Társai

Krausz és Társai

Belvárosi patika

Belvárosi patika

Merkbau Zrt.

Merkbau Zrt.

Bács-Gazda Coop Kft.

Bács-Gazda Coop Kft.

Sigron Magyarország Kft.

Sigron Magyarország Kft.

Szent Péter és Pál Katolikus Főplébánia

Szent Péter és Pál Katolikus Főplébánia

Halas és Környéke Méhészeti Egyesület

Halas és Környéke Méhészeti Egyesület

 FÁRSZER  Épületgépészeti kis- és nagykereskedés

FÁRSZER Épületgépészeti kis- és nagykereskedés

Magyar Borfutár Borkereskedés

Magyar Borfutár Borkereskedés

Halas-Cel Kft.

Halas-Cel Kft.

Rézmozsár Étterem és Panzió

Rézmozsár Étterem és Panzió