Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

A Kiskunhalasi Szakképzési Centrum főigazgatójával Papp Gyulával és a Vári Szabó István Szakképző iskolájának igazgatójával Szabó Edinával beszélgettünk a fejlesztésekről

Műsorvezető: 2018. október 18. csütörtök, 09:20 Meghallgatva: 572 alkalommal

A nemrégiben átadott és megújult Vári Szabó István intézményéről a fejlesztésekről beszélgettünk vendégeinkkel. A megújult külső önbecsülést és örömöt szerez diáknak, pedagógusnak egyaránt. A vezetés következetesen viszi tovább az évek óta tartó felújítási programot, mely természetesen eszközpark felújítással is együtt jár. De nemcsak az új és megszépült épület, de a belső megújulás, a tanári továbbképzések is részei a fejlődésnek. Hallunk a diákokat érintő mentális és szakmai fejlesztő programokról is. Természetesen szó esik az új szakmákról, a beiskolázásról és a kikerülő szakmunkások helyzetéről, a zseni képző programról. Az országos szakemberhiány növelte a szakmák megbecsülését, erkölcsileg és anyagilag egyaránt. Megtudjuk, hogy milyen típusú szakmák is indulnak az intézményben, melyek megtanulására, akár a kívülről jövő érettségizett diákoknak is lehetőségük nyílik! Bizony nem ritka, hogy a vállalkozók már várnak a frissen végzett diákokra, akár nettó 200 ezer induló jövedelemmel. Hisz jó tudásért, jó bér jár. Tartsanak velünk!(kép forrása: halasmedia.hu)

Adás hallgatása